Ansökningsdatum för denna tjänst har gått ut

Sjuksköterska till Vårdcentralen Delfinen i Höganäs

Gör skillnad. Varje dag.

Vårdcentralen Delfinen är belägen i vackra Kullabygden, mitt i centrala Höganäs nära till allmänna kommunikationer. Vårdcentralen Delfinen är en utav två offentliga vårdcentraler i Höganäs kommun. Vi har ett stort förtroende hos våra cirka 11000 listade patienter. Vi är cirka 30 medarbetare och vi erbjuder ett brett utbud till våra patienter med diabetesmottagning, hypertonimottagning, äldrevårdsmottagning, Astma-KOL-mottagning, distriktssköterskemottagning samt BVC. Vi har fyra specialistläkare i allmänmedicin och flera utbildningsläkare. Vi har god stämning, korta beslutsvägar, ett gott samarbete och högt i tak. Som sjuksköterska på vårdcentralen arbetar du nära alla yrkeskategorier. Just nu står primärvården inför nya spännande utmaningar i form av digitalisering av vården. Inom detta ligger vårdcentralen Delfinen i framkant.

Arbetsuppgifter

Då en av våra kollegor ska ut på nya utmaningar har vi möjlighet att välkomna en medarbetare som vill vara med och utveckla vår verksamhet. Som sjuksköterska kommer du att arbeta med telefonrådgivning och på vår öppna sjuksköterskemottagning. Möjlighet till vidareutbildning finns utifrån intresse och verksamhetens behov. Det finns även möjlighet till att ha egen mottagning vid intresse.

Kvalifikationer

Vi välkomnar dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i Svenska 3 alternativt godkänt betyg i Svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp. Vidare söker vi dig som har ett intresse för primärvård och som tillsammans med oss vill påverka och utveckla såväl ditt eget arbete som verksamheten i stort. Den här tjänsten ställer krav på att du både kan samarbeta och arbeta självständigt. Egenskaper som vi värdesätter är att du är flexibel, har god självkännedom och är ansvarstagande och lyhörd gentemot patienter och kollegor. Du verkar vidare för en god stämning i teamet och ditt sätt att samarbeta med kollegor samt omgivning sker på ett prestigelöst sätt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Vid eventuell anställning görs kontroll mot misstanke-och belastningsregistret.

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.
På http://www.skane.se/rekryteringsstatus
kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.