Gå till sidans innehåll

Region Skåne

Event, profilprodukter och gåvor

Region Skåne arbetar målmedvetet med att vara ett attraktivt varumärke och att attrahera nya medarbetare. Event, mässor, profilprodukter och gåvor är fysiska verktyg som används i Region Skånes varumärkesarbete.

Event

När Region Skåne medverkar på olika event, mässor, och arbetsmarknadsdagar är det viktigt att kommunikation följer Region Skånes grafiska identitet och riktlinjer. Det finns regiongemensamt utställningsmaterial framtaget för dessa sammanhang.

Region Skånes medarbetare som behöver beställa utställningsmaterial hittar detta på intranätet.

Profilprodukter och gåvor

Det kan finnas behov av att använda profilprodukter eller gåvor för att öka kännedomen om Region Skåne och skapa positiva relationer med invånare, externa gäster, medarbetare och potentiella medarbetare.

Region Skåne har en profilbutik för profilprodukter och gåvor. Region Skånes medarbetare har åtkomst till profilbutiken via intranätet.

Profilprodukter

Profilprodukter är produkter som märkts upp med Region Skånes logotyp och eventuellt budskap. En profilprodukt ska fungera varumärkesstärkande och räknas som en marknadsföringskanal. Den ska följa Region Skånes riktlinjer för den grafiska identiteten.

Gåvor

Gåvor är produkter ur det specifika sortiment som Region Skåne tagit fram. Gåvor kan vara med eller utan logotyp. Gåvor används enbart i officiella sammanhang som till exempel representation, konferens eller liknande.

Senast uppdaterad: 2 april 2024

Fick du hjälp av informationen på denna sida?