Gå till sidans innehåll

Vikarier inför sommaren

Region Skåne är beroende av dig som vill jobba under sommaren. Är du en av dem?

Flera sjukvårdsklädda personer går i bilden, en tittar in i kameran.

Jobba i Region Skåne så får du trygghet, utvecklingsmöjligheter och många karriärvägar. Du får också bidra till att göra skillnad för andra människor i livets alla skeden.

I januari 2024 publiceras annonser för undersköterskor, studerande biomedicinska analytiker, läkarstuderande administratörer och studerande medicinska sekreterare.

Sjuksköterska och barnmorska

Som sjuksköterska och barnmorska i Region Skåne kan du arbeta och utvecklas i många spännande och viktiga verksamheter. Det finns stora möjligheter till tillsvidareanställning. Vi välkomnar dig som är legitimerad sjuksköterska och dig som är legitimerad barnmorska. Även du som får din legitimation till sommaren 2024 är välkommen att söka.

Sök jobb som sjuksköterska
(annonserna gäller både sommarvikariat och tillsvidareanställning)

Sök jobb som sjuksköterska inom psykiatrin
(annonserna gäller både sommarvikariat och tillsvidareanställning)

Sök jobb som barnmorska
(annonserna gäller både sommarvikariat och tillsvidareanställning)

Fysioterapeut och arbetsterapeut

Patientens bästa är alltid i fokus. Vi söker dig som är legitimerad inom respektive yrke och vill göra skillnad hos oss. Även du som får din legitimation till sommaren 2024 är välkommen att söka.

Sök jobb som fysioterapeut

Sök jobb som arbetsterapeut

Medicinsk sekreterare

Som medicinsk sekreterare i Region Skåne har du en viktig roll. Vi välkomnar dig som är utbildad medicinsk sekreterare. Även du som avslutar din utbildning till sommaren 2024 är välkommen att söka.

Sök jobb som medicinsk sekreterare

Biomedicinsk analytiker

Som biomedicinsk analytiker i Region Skåne får du ett omväxlande och spännande arbete. Vi välkomnar dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker. Även du som får din legitimation till sommaren 2024 är välkommen att söka.

Sök jobb som biomedicinsk analytiker

Senast uppdaterad: 12 april 2023

Fick du hjälp av informationen på denna sida?