Ansökningsdatum för denna tjänst har gått ut

Sjuksköterska till hemrehabteam och avdelning 22 i Trelleborg

Lasarettet i Trelleborg är det lilla sjukhuset med det stora hjärtat. Lasarettet Trelleborg är med sina cirka 500 medarbetare ett personligt sjukhus med stora möjligheter. Här är det lätt att vara med och påverka, vilket gör oss förändringsbara. Vi bedriver specialiserad bassjukvård för ett upptagningsområde på 100 000 invånare.
Nyligen startade ett projekt med specialiserad rehabilitering i hemmet (SPRIH) för personer med lindrig till måttlig stroke. Rehabpersonal tillsammans med läkare och sjuksköterska koordinerar utskrivning från avdelningen och fortsätter sedan att ansvara för rehabiliteringen i hemmiljö. Syftet med projektet är att bidra med en trygg och säker hemgång, minska vårddygn med inneliggande rehabilitering samt minska behovet av hjälp i aktiviteter i det dagliga livet tre månader efter insjuknandet.
Vi arbetar systematiskt för att kompetensutveckla brett och samarbetar inom sjukhuset både mellan enheter och verksamhetsområden. Vårdavdelning 22 är en av tre internmedicinska slutenvårdsavdelningar på Lasarettet Trelleborg. Enheten är inriktad mot stroke/neurologi med både rehabilitering och akutneurologiskt uppdrag med trombolys.

Följ med bakom kulisserna och träffa oss som jobbar på Lasarettet Trelleborg. Nyfiken? Följ oss!
http://www.instagram.com/lasarettet_trelleborg/

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska hos oss kommer du ingå i ett härligt team! Vi värnar om ett fint arbetsklimat med högt i tak, där omtanke och respekt för varandra och profession är en självklarhet.

I dina arbetsuppgifter på vårdavdelningen ingår sedvanliga sjuksköterskeuppgifter på vårdavdelning, där vi arbetar tillsammans i ett team med patientfokus. Du kommer att arbeta tillsammans med andra sjuksköterskor, rehabteamet, undersköterskor, läkare, medicinska sekreterare och farmaceut.

I arbetsuppgifterna inom SPRIH ingår bland annat hälsosamtal, information till patienter och dess anhöriga samt rådgivning. Även sedvanliga sjuksköterskeuppgifter ingår.

Du och dina kollegor är de bästa förespråkarna för att patienten får en bra, säker och personlig vård och som medarbetare hos oss har du en stor delaktighet i hur vården ska bedrivas.

Kvalifikationer

Vi välkomnar dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskaper i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i Svenska 3 alternativt godkänt betyg i Svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp.

Du kan vara nyexaminerad eller arbetat ett tag, alla är välkomna att söka och vi lägger upp ett introduktionspaket och utbildningsplan individuellt efter just ditt behov. På både rehabteamet och på avdelningen är personal, enhetsansvarig läkare och teamledare delaktig i introduktion för nyanställda och arbetar aktivt med att se över rutiner kontinuerligt. Vi strävar efter att hålla oss uppdaterade inom evidens och utveckling och ser positivt på förbättrings- och utvecklingsarbete. Vi ser det därför som meriterande om du är intresserad av dessa frågor och vill vara med att utveckla verksamheten tillsammans med dina kollegor och chef.
Vi söker dig som uppskattar det personliga sjukhuset och är nyfiken på att arbeta med och lära dig mer om rehabilitering och stroke- och neurologi. Då vi är måna om att hitta rätt person för tjänsten lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet. Vi ser gärna att ni som söker är flexibla då du arbetar i två verksamheter. Kontakta oss gärna om du förutsättningslös vill höra mer om tjänsten.

I denna rekrytering sker löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Skånes universitetssjukvård är en av Region Skånes fem hälso- och sjukvårdsförvaltningar och består av Skånes universitetssjukhus, som finns i Lund och Malmö, samt sjukhusen i Trelleborg, Landskrona och Ystad. Skånes universitetssjukvård erbjuder vård, forskning och utbildning på nationell, regional och internationell nivå. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation, där våra 13 500 medarbetare driver och utvecklar hälso-och sjukvård i livets alla skeden tillsammans med våra patienter och deras närstående. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.