Ansökningsdatum för denna tjänst har gått ut

Elektriker och Eltekniker till Skåneteknik i Malmö

Gör skillnad. Varje dag.
Skåneteknik är en del av Regionservice, vars målsättning är att vara den bästa partnern för vården i Skåne. Skåneteknik har till uppgift att skapa en driftsäker hälso- och sjukvård och ansvarar för drift och service på Region Skånes universitetssjukhus. Vi är 35 medarbetare, baserade på sjukhuset i Malmö, med huvudansvar för att skapa en driftsäkerhet i världsklass och utgöra en trygg partner till vården.

Driftområdet innehåller en mångfald av tekniska installationer såsom ventilation, värme, kyla, styr och regler, medicinska gaser samt elförsörjning och distribution. I ansvaret ingår även viss verksamhetsteknisk utrustning. Det är komplexa system där vi ansvarar för förebyggande underhållsarbete samt medverkar vid större renoveringar och nya installationsprojekt. Arbetet bedrivs i sjukhusmiljö, med patientsäkerhet i fokus, i nära samarbete med Region Skånes verksamheter och dess personal, projektledare, konsulter samt entreprenörer.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en elektriker och en eltekniker svagström till Universitetssjukhuset i Malmö, med ansvar för att ta emot, planera och utföra alla förekommande arbeten inom teknikområde starkström respektive svagström. Nya sjukhusområdet i Malmö är under byggnation vilket innebär att vi står inför en modernisering inom sjukvårdsteknik och du får möjlighet att arbeta varierat och brett ur den tekniska aspekten.

I rollen som elektriker kommer du arbeta med drift, tillsyn, skötsel och förebyggande underhåll inom elsystem samt medverka i olika projekt och i energioptimeringsarbete.
I rollen som eltekniker svagström kommer du att arbeta med drift, tillsyn, skötsel och förebyggande underhåll inom framförallt passage-, lås- larm-, rörpost-, tele-, data- och kallelsesystem samt medverka i olika projekt.

För båda rollerna gäller att vår primära uppgift är att upprätthålla driftsäkerheten på sjukhuset för att säkerställa en trygg och säker miljö för vården. Det kommer därför att vara naturligt att vid behov medverka inom enhetens samtliga ansvarsområden och uppgifter samt att aktivt delta i förbättringsarbete. Det kan även förekomma arbete vid övriga installationer och montage. Därtill ingår en del administrativa arbetsuppgifter i tjänsterna. Vi förväntar oss inte att du kan allt innan du börjar hos oss men du behöver ha ett genuint intresse av teknik samt en vilja att lära och utveckla dig själv.

Vi erbjuder dig ett varierande arbete med frihet under ansvar samt goda möjligheter till utveckling. Du förväntas i gengäld vara drivande, självgående och initiativtagande då du till stora delar planerar och driver ditt arbete i form av ärenden och projekt från uppstart till avslut.
Beroende på verksamhetens behov kan beredskapstjänstgöring komma att bli aktuellt.

Kvalifikationer

Dessa tjänster är för dig som känner ett stort engagemang och stolthet inför att arbeta i vårdmiljön. Du är van vid och trivs med att arbeta självständigt samt är en lyhörd och god kommunikatör. Då du har nära samarbeten med kunder och kollegor lägger vi stort värde i att du har god samarbets- och relationskapande förmåga. Vi söker dig som är noggrann, flexibel och har ett naturligt servicetänk. Du ser det som en självklarhet att ge service med hög kvalité samtidigt som du kan hantera flera uppgifter parallellt.
Att ha kul på jobbet är för oss en självklarhet, och vi hoppas även du vill vara med och bidra till ett bra socialt klimat på arbetsplatsen.

Till tjänsten som elektriker söker vi dig med:
* En avslutad och godkänd yrkesexamen inom el och innehar giltigt ECY-certifikat
* Några års yrkeserfarenhet som elektriker med installation av elcentraler, underhåll, service och nyproduktion.
* Giltigt B-körkort, då bilkörning förekommer i tjänsten
* God datorvana
* Goda kunskaper i det svenska och engelska språket såväl i tal som skrift

Har du även erfarenhet av följande är det meriterande:
* Arbete med låg- och högspänningsanläggningar och datoriserat övervakningssystem för detsamma samt vana av kopplingsarbeten i ställverksmiljöer 11kV/04kV
* Arbete med UPS- och nödljusanläggningar
* Arbete med passage-, kallelsesystem, inbrottslarm och brandlarm
* Arbete med belysningssystem KNX och Dali
* Elbehörighet A och AL betraktas även det som meriterande

Till tjänsten som eltekniker svagström söker vi dig med:
* En avslutad och godkänd yrkesexamen inom el med inriktning svagström eller tele/data
* Några års yrkeserfarenhet som eltekniker med installation, underhåll och service av svagströmsanläggningar.
* Giltigt B-körkort, då bilkörning förekommer i tjänsten
* God datorvana
* Goda kunskaper i det svenska och engelska språket såväl i tal som skrift

Har du även erfarenhet av följande är det meriterande:
* Tidigare erfarenhet av arbete med ett eller flera av följande system: passage-, lås- larm-, rörpost-, tele-, data- och kallelsesystem
* Installation och felsökning inom nätverk
* ECY-certifikat eller annan elbehörighet
* Arbete med UPS- och nödljusanläggningar
* Arbete med programmering/felsökning av belysningssystem KNX eller Dali

Vi är måna om att hitta rätt person och lägger därför stor vikt vid personlig lämplighet.
Vi tillämpar löpande urval i denna rekrytering.

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.