Ansökningsdatum för denna tjänst har gått ut

Distriktssköterskor/sjukskötersor till Vårdcentralen Tollarp

Gör skillnad. Varje dag.

Vårdcentralen Tollarp har cirka 26 medarbetare och som anställd har du goda möjligheter att vara med och påverka och utveckla verksamheten. Vi satsar på god tillgänglighet och hög medicinsk kvalitét till våra 6200 listade patienter. Våra listade är landsortsbefolkning, i spridda åldrar, och Tollarp är ett mycket trevligt område att verka i. Vårdcentralen ligger bra belägen med närhet till väg E22 och goda kommunikationer. Vårdcentralen i Tollarp är bemannad med kompetent, ordinarie personal där vi bedriver verksamhet med egna mottagningar för läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, arbetsterapeut och fysioterapeuter.

Det finns specialmottagningar inom astma/kol, äldre och diabetes som drivs av kunniga sjuksköterskor. Vår bvc ligger i samma lokal och har hög kompetens. Arbetsmiljön är stimulerande och trivsam, där vi har fokus på att utveckla verksamheten och att arbeta i team mot gemensamma mål. Samarbetet med kommunens hemsjukvård och äldreomsorg är välfungerande och vi är igång med mobila vårdteam.

Arbetsuppgifter

Vi söker två distriktssköterskor alternativt sjuksköterskor för en tillsvidaretjänst och för ett vikariat på 1 år!

Vi har nu möjlighet att välkomna dig, en engagerad, kompetent och utåtriktad distriktssköterska/sjuksköterska till oss. Hos oss har du en betydelsefull roll, där du kan arbeta självständigt med egen mottagning där det ingår arbetsuppgifter som såromläggningar, injektioner, omhändertagande av piccline, blodtryckskontroller med mera. Vi strävar även efter att alla ska få ett så varierande och stimulerande arbete som möjligt. Triagering via telefon och på vår drop-in mottagning ingår i arbetsuppgifterna, där patienterna ska få Rätt vård, på Rätt plats i Rätt tid.

Arbetstiden är främst förlagd till dagtid, dock kan tjänstgöring på kvällar och helger förekomma på vår gemensamma kvälls- och helgmottagning, arbetstiden gäller för båda tjänsterna.

Kvalifikationer

Vi välkomnar dig som är legitimerad distriktssköterska alternativt sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård.Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i Svenska 3 alternativt godkänt betyg i Svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp.

För tjänsten är det meriterande med erfarenhet av arbete inom primärvården. Vi ser även gärna att du har kunskaper i PMO. Personen vi söker uppskattar självständigt arbete och har lätt för att samarbeta med alla yrkeskategorier. Vidare är du flexibel och öppen för förändringar.

I denna rekryteringen tillämpar vi löpande urval! Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Övrigt

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!