Ansökningsdatum för denna tjänst har gått ut

Sjuksköterska till dagkirurgiavdelning i Helsingborg

Gör skillnad. Varje dag.

Dagkirurgiavdelningen växer och behöver nu utöka med en sjuksköterska. Är du den vi söker?

Vi är en liten och gemytlig avdelning med omtanke för våra patienter och varandra. Här har du stor möjlighet att själv påverka och utforma rutiner. Det är en verksamhet i förändring med många spännande projekt på gång. Vi är en kombinerad ankomstavdelning för de patienter som går vidare in i slutenvården samtidigt som vi bedriver dagkirurgi. På dagkirurgiavdelningen vårdas vuxna och barn som är äldre än ett år från samtliga opererande enheter samt endoskopi- och röntgenavdelningen. Operationerna kräver narkos eller någon form av lokalbedövning och en eftervård på 1-6 timmar. Patienterna går hem samma dag.

I verksamhetsområdet Anestesi/ Operation/ Intesivvård bedrivs verksamhet inom operation, smärta, intensivvård, dagkirurgi och sterilgodshantering. Arbetet sker både inom öppenvård (smärtenheten och dagkirurgi) och slutenvård (intensivvård och operation inom akut och elektiv slutenvård). Vi erbjuder en arbetsplats med god sammanhållning där en arbetsdag sällan är den andra lik.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska hos oss arbetar du med pre- och postoperativ vård. Arbetet är varierande då det är många olika typer av opererande specialiteter. Vi vårdar patienter som ska genomgå organpunktion eller åtgärdas med angiografi.

Vi söker efter en positiv, flexibel och öppen person med god samarbetsförmåga. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av kirurgisk- eller ortopedisk omvårdnad. På enheten värnar vi om våra patienter och om varandra. Ett gott arbetsklimat är viktigt för oss.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med rätt att verka inom svensk sjukvård. För att vara aktuell för tjänsten har du minst ett års arbetslivserfarenhet som sjuksköterska. Har du vidareutbildning inom kirurgi alternativt erfarenhet från kirurgisk omvårdnad och postoperativ vård är det meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av i vården förkommande IT-system, exempelvis Orbit och Melior.

Språkkunskaper i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i Svenska 3 alternativt godkänt betyg i Svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp.

Ett gott bemötande och ett professionellt förhållningssätt är en förutsättning för att lyckas i tjänsten. Andra egenskaper som karaktäriserar dig är att du är noggrann, trygg i din yrkesroll och känner stort engagemang för ditt arbete. Stor vikt läggs vikt personlig lämplighet.

Varmt välkommen med dina ansökan!

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Förvaltning Skånes sjukhus nordväst är en av Region Skånes fem hälso- och sjukvårdsförvaltningar med cirka 3 700 medarbetare främst på sjukhusen i Helsingborg och Ängelholm, men även i Landskrona och Trelleborg. Verksamheten omfattar hälso- och sjukvård, forskning och utbildning. På Helsingborgs lasarett bedriver vi akutverksamhet dygnet runt. Här genomförs både akuta och planerade operationer. På lasarettet finns både förlossning och neonatalvård och de flesta internmedicinska specialiteterna är representerade. I Ängelholm bedriver vi närsjukvård, rehabilitering och specialiserad vård. Här genomförs planerade operationer, bland annat inom ortopedi. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.