Ansökningsdatum för denna tjänst har gått ut

Undersköterska till medicinavdelning 11, Lasarettet Trelleborg

Gör skillnad. Varje dag.

På lasarettet i Trelleborg försöker vi ta vara på kraften i att vara små. Det ska vara roligt att jobba här och vi har alla förutsättningar att skapa en enastående teamkänsla. Sociala aktiviteter som julfest, lasarettskampen, gemensamma utbildningar och sjukhusmingel är några exempel på det.

Avdelning 11 är en internmedicinsk avdelning med endokrin/diabetes profil och ingår i Verksamhetsområde akut och medicin. Verksamhetsområdet har cirka 270 medarbetare och inrymmer internmedicinsk verksamhet inom kardiologi, endokrinologi, lungmedicin, reumatologi, gastroenterologi och neurologi. I detta ingår en stor mottagningsverksamhet, en akutmottagning, en endoskopienhet, tre slutenvårdsavdelningar och en dagvårdsavdelning.

Under januari 2020 kommer avdelning 11 starta upp Kliniska utbildningssalar, KUS, som en del i vår satsning med ökat antal utbildningsplatser för studenter med verksamhetsförlagd utbildning i Trelleborg. Patientsalarna kommer i största mån att drivas av studenter under handledning från ansvarig sjuksköterska och undersköterska. Fokus ligger på studenternas utveckling i sin kommande profession. Även studenter ur andra yrkeskategorier såsom fysioterapeuter, arbetsterapeuter och läkare är delaktiga i utbildningssalarna.

Vi söker nu undersköterskor med varmt intresse för handledning, teamarbete och utveckling. Vi tror att medarbetarna är de som bäst vet hur våra patienter får en bra och personlig vård. Här ges du utrymme att vara nyfiken, engagerad och utvecklas.

Följ gärna med oss bakom kulisserna och träffa oss som jobbar på Lasarettet Trelleborg. Nyfiken? Följ oss! http://www.instagram.com/lasarettet_trelleborg

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med vanligt förekommande uppgifter för en undersköterska på vårdavdelning. Många av våra patienter är multisjuka äldre personer och att utföra daglig omvårdnad är en betydande del av arbetet på avdelning 11, det är därför viktigt att du har ett intresse och känner dig trygg med detta.

Vi arbetar i team tillsammans med läkare, sjuksköterskor, sjukgymnaster och arbetsterapeuter och lägger stor vikt vid samarbete. Utöver det patientnära arbetet jobbar undersköterskorna på avdelningen även i patientkök, som samordnare i receptionen och koordinator i mina planer.

Vi erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande arbete där du får individuell introduktion med erfarna kollegor.

- Jag kände mig väldigt välkommen och omhändertagen som ny på avdelningen. Har hela tiden känt mig trygg, och vad jag än frågade och undrade fick jag alltid hjälp, berättar Agata som är ny undersköterska på avdelning 11 sedan maj 2019.

Kvalifikationer

Vi söker dig som vill vara med att utveckla verksamheten tillsammans med kollegor och närmsta chef. Du värdesätter ett arbete som präglas av eget ansvar, delaktighet och bidrar till ett positivt arbetsklimat. Du har lätt för att anpassa dig efter ändrade omständigheter och har förmåga att kunna hantera och prioritera när tempot är högt.

Du som söker är utbildad undersköterska med inriktning sjukvård/akutsjukvård. Som person är du lugn, stresstålig, har hög service- och ansvarskänsla, god samarbetsförmåga och ödmjukhet inför den situation patienten och de anhöriga står inför. Du tar ansvar för den egna kompetensutvecklingen, framför allt i det dagliga arbetet. Du bör därför vara intresserad av att utvecklas i din roll som undersköterska. Handledarutbildning och erfarenhet av handledning är meriterande.

Vi är måna om att hitta rätt person för tjänsten och lägger därför stor vikt vid personlig lämplighet. I denna rekrytering sker löpande urval.

Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team på avdelning 11!

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Skånes universitetssjukvård är en av Region Skånes fem hälso- och sjukvårdsförvaltningar och består av Skånes universitetssjukhus, som finns i Lund och Malmö, samt sjukhusen i Trelleborg, Landskrona och Ystad. Skånes universitetssjukvård erbjuder vård, forskning och utbildning på nationell, regional och internationell nivå. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation, där våra 13 500 medarbetare driver och utvecklar hälso-och sjukvård i livets alla skeden tillsammans med våra patienter och deras närstående. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.