Sista ansökningsdatum 2019-12-05 Sök jobbet

Sjuksköterska till lungmottagning i Lund

Gör skillnad. Varje dag.

Nu finns det en chans för just dig som sjuksköterska att bli en del av ett välfungerande, multidisciplinärt, organiserat och flexibelt team. Vill du ta chansen att tillsammans med oss utveckla vården kring patienter med lungsjukdomar i Lund så är du varmt välkommen med din ansökan. Här arbetar vi med Region Skånes värdegrund som kompass i det dagliga arbetet. Vi är idag en växande enhet på Skånes universitetssjukhus (Sus) i Lund med allt inom lungsjukdomar samlat på ett och samma ställe. Vi följer patienten under hela vårdförloppet vilket ger möjlighet att skapa hållbara och viktiga relationer. Vi välkomnar nu en sjuksköterska som vill arbeta inom område lungmedicin med inriktning allmän lungmedicin!

Arbetsuppgifter

Nu söker vi en ny kollega som vill jobba med oss på lungmottagningen.

Är du redo för en arbetsplats där du får ta stort ansvar och arbeta självständigt i nära relation till både patienten och närstående så är detta rätt ställe för dig. I teamet allmän lungmedicin kommer du som sjuksköterska arbeta med olika delar av mottagningsarbete samt självständigt bedriva sjuksköterskeledda mottagningar för våra syrgas- och KOL-patienter. Vi står också i startgroparna för att ta helhetsgrepp om syrgasbehandlingen i hemmet där vi kommer att bli navet och stå för utprovning, utkörning och uppföljning av dessa patienter. Vill du ha ett stort eget ansvar samt ansvara för egna mottagningar och samtidigt drivs av en vilja att utveckla en verksamhet är detta rätt plats för dig.

Hos oss är teamarbete en förutsättning för att vi ska kunna ge en bra vård. Vi utnyttjar alla yrkeskategoriers specifika kompetens på bästa sätt där målet är att ge patienten en högklassig vård. Trygghet, arbetsglädje, prestigelöshet och kompetens är våra ledord.

Arbetet är utmanande och lärorikt samt ger djup kunskap inom lungmedicin. Kompetensutveckling, både intern och extern, ingår som en naturlig del i verksamheten genom internutbildningar, kurser, konferenser och kliniskt integrerad forskning.

Vi vet att trygg personal ger trygga patienter!

Kvalifikationer

Vi söker dig som är flexibel, organiserad, kunnig och empatisk. Du vill arbeta med många olika delar av vården på en och samma gång och uppskattar att arbeta under frihet med stort eget ansvar i det dagliga arbetet. Vidare har du framåtanda och ett stort intresse för utveckling och lärande. Du ser även värdet av ett gott samarbete och bidrar själv till detta genom att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter och du känner ett starkt engagemang och har en lösningsinriktad och positiv inställning. Att arbeta efter region Skånes värdegrund är en självklarhet för dig som söker. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Krav för tjänsten är att du är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård samt har språkkunskaper i svenska som lägst motsvarar nivå C1 enligt Europarådets nivåskala. Det kan också innebära godkänt betyg i svenska 3 alternativt godkänt betyg i svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp. För tjänsten krävs minst två års yrkeslivserfarenhet och det är meriterande om du har tidigare erfarenhet inom område lungmedicin.

Är du nyfiken på att veta mer eller kanske vill komma på besök?
Tveka inte att höra av dig till oss!

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör.

Skånes universitetssjukhus (SUS) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. SUS är ett kunskapsnav för hälso- och sjukvård i livets alla skeden på regional, nationell och internationell nivå. Våra 12 000 medarbetare är med och driver utvecklingen inom universitetssjukhusets tre uppdragsområden: vård, forskning och utbildning. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som utvecklar hälso-och sjukvården tillsammans med patienter och deras närstående.
Välkommen till Skånes universitetssjukhus!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Sök jobbet