Ansökningsdatum för denna tjänst har gått ut

Sjuksköterska till palliativvårdsavdelning i Ystad

Gör skillnad. Varje dag.

Brinner du för ditt yrke och trivs med varierande arbetsuppgifter? Vill du vara med och bidra till vår goda vårdkvalitet och utvecklandet av vår verksamhet? Då kan det vara just dig vi söker!

Palliativ vård är lindrande vård då sjukdomen inte längre kan botas. Behandlingen inriktas på att förebygga och lindra symtom och stödja närstående. Vi ansvarar för den specialiserade palliativa vården i sydöstra Skåne. Vår verksamhet består av avancerad sjukvård i hemmet (ASIH) och en vårdavdelning med åtta platser. För den vård vi bedriver finns det inga begränsningar till diagnoser eller ålder. Det kan till exempel vara patienter med cancersjukdom, avancerad hjärtsvikt, KOL eller neurologisk sjukdom. Vi arbetar i team bestående av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, arbetsterapeut, sjukgymnast, kurator och medicinsk sekreterare. Vi samarbetar kring gemensamma patienter med kommunerna Simrishamn, Tomelilla, Sjöbo, Skurup och Ystad.

Arbetsuppgifter

I rollen som sjuksköterska hos oss arbetar du i ett tvärprofessionellt team där målet med vården är att samverka kring de symtom som patienten besväras av för att uppnå högsta möjliga livskvalitet. Det innebär att tillgodose patientens psykiska, fysiska, sociala, andliga och existentiella behov samt att ge stöd till de närstående. Det övergripande målet för Skånes palliativa vård och ASIH är att erbjuda en likvärdig vård för alla invånare i Skåne oberoende av diagnos, ålder och bostadsort.

Kvalifikationer

Vi välkomnar dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Har du specialistutbildning inom onkologi och/eller palliativ vård är detta meriterande. Därutöver har du språkkunskaper i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala. Det kan också innebära godkänt betyg i svenska 3 alternativt godkänt betyg i svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp. Har du kunskap i journalsystemet Melior ser vi det som ett plus.

Du är trygg och stabil som person och bedriver ditt arbete självständigt på ett ansvarsfullt sätt. Vi värderar samarbetsförmåga högt och ser att du är en initiativtagande person. För dig är teamarbetet en viktig del och något som du värdesätter genom att bidra med dina kunskaper och aktivt delta i skapandet av ett gott arbetsklimat. Vi är måna om att hitta rätt person till tjänsten och kommer därför att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval, varmt välkommen med din ansökan redan idag

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.

Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Förvaltning Primärvården erbjuder hälso- och sjukvård till alla som bor i eller besöker Skåne. Vi ansvarar för de offentligt drivna vårdcentralerna, barnmorskemottagningarna, barnavårdscentralerna samt kvälls- och helgmottagningarna i hela Skåne. I primärvården finns även ungdomsmottagningar, dietistverksamhet, palliativ vård och avancerad sjukvård i hemmet (ASIH), familjecentraler, barnhälsovårdspsykologer, Palliativt utvecklingscentrum, Kompetenscentrum för primärvård och Centrum för primärvårdsforskning (CPF). Vi är cirka 4 100 medarbetare i förvaltningen. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus
kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.