Ansökningsdatum för denna tjänst har gått ut

Sjuksköterska med driftsansvar till Vårdcentral Kävlinge

Gör skillnad. Varje dag.

Mitt i en expansiv region ligger Kävlinge, en spännande kommun som präglas av tillväxt. Vårdcentralen ligger centralt i Kävlinge och har en viktig roll i att ge god vård till invånarna. I Kävlinge kommun finns idag två offentliga vårdcentraler och ett gott samarbete mellan dessa är avgörande för att möta befolkningens behov av vård. Vi erbjuder vård för hela människan och Vårdcentralen Kävlinge har idag cirka 12 500 listade patienter i varierande ålder och bakgrund.

På vårdcentralen finns bland annat läkar- och sjuksköterskemottagning, barnmorskemottagning, diabetesmottagning, distriktssköterskemottagning, barnhälsovård och fysioterapeutisk verksamhet. Här samarbetar sjuksköterskor, läkare, undersköterskor, fysioterapeuter, arbetsterapeut, dietist, medicinsk sekreterare, psykolog, receptionist och kurator för att ge den bästa möjliga vård. Vårdcentralen har även ett antal utbildningsplatser inom olika yrkeskategorier.

Läs gärna mer om oss på http://vard.skane.se/vardcentraler/kavlinge

Arbetsuppgifter

Vi välkomnar dig som är sjuksköterska och har ett starkt intresse för primärvård att bli en del av vår verksamhet. Som driftsansvarig sjuksköterska får du nu en möjlighet att vara med och bygga upp en ny ledningsstruktur på vår vårdcentral. Dina arbetsuppgifter kommer innebära att leda, vägleda och prioritera i den dagliga driften. Du kommer självklart att också vara en del i arbetslaget där vi kan använda dina kunskaper som sjuksköterska i telefontriage och i mottagningsarbete. Hur arbetet fördelas sker i dialog med verksamhetschef och utifrån din kompetens.

Vi som arbetar här idag värdesätter vårt fina samarbete som skapar en god arbetsmiljö och patientsäker vård. Ett flertal medarbetare har arbetat på vårdcentralen i många år och på senare tid har vi fått tillskott av nya kollegor. Det ger idag en bra och kreativ kombination av erfarenhet och nytänkande.

Tillsammans med medarbetarna tar du initiativ att leda och driva förändringar för att utveckla och förbättra vår verksamhet för patientens bästa. Det är av vikt att du har ett helhetsperspektiv och planerar, fördelar och organiserar det dagliga arbetet till största möjliga nytta för våra patienter. Du kommer att ha en värdefull roll i att driva vårdcentralen Kävlinge framåt, med invånarnas bästa i fokus. Har du funderingar kring utvecklingsmöjligheter eller andra frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till verksamhetschef Ingrid.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Vi ser gärna att du har vidareutbildning som distriktssköterska. Vidare ses även erfarenhet av primärvårdsarbete samt triagering både på plats och via telefon som önskvärt. Har du tidigare erfarenhet av att driva utveckling och förändring i en organisation är det en fördel. Har du erfarenhet av att praktisera ledarskap är det meriterande.

I rollen som driftsansvarig utmärks ditt ledarskap av att du är välkomnande, närvarande och drivande för dina medarbetare. En god kommunikationsförmåga är betydelsefull för att lyckas med de utmaningar vi står inför där dialoger och ett fungerande samarbete med alla medarbetare är avgörande. För ett framgångsrikt samarbete tror vi även att du är en positiv person som vill vara med och bidra till arbetsglädje.

Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i svenska 3 alternativt godkänt betyg i svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp.

Vi värdesätter ett gott samarbete och vill att du som söker är van vid att prioritera bland dina arbetsuppgifter. Eftersom vi är måna om att anställa medarbetare som passar i just vår verksamhet kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval, så skicka gärna in din ansökan redan idag!

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.
På http://www.skane.se/rekryteringsstatus
kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.