Ansökningsdatum för denna tjänst har gått ut

Undersköterska till avdelning 21, Ängelholms sjukhus

Gör skillnad. Varje dag.

Vill du vara med och utveckla framtidens sjukvård? Ängelholms sjukhus vill skapa den vård som vi vill ge till våra nära och kära! På Ängelholms sjukhus arbetar vi med att utveckla nya vårdformer. Vi har möjlighet att vara nytänkande och arbeta med olika lösningar på ett unikt sätt inom regionen. Vi vill ha din hjälp i vårt fortsatta utvecklingsarbete för att göra Ängelholms sjukhus ännu bättre! Sjukhuset präglas även av det mindre sjukhusets alla fördelar; god stämning, korta beslutsvägar och närvarande ledarskap, effektiva enheter och hög flexibilitet.

Vi välkomnar nu en undersköterska till slutenvårdsavdelning Avdelning 21, med inriktning mot diabetes- endokrinologi samt närsjukvård, vårdavdelningen har för närvarande 18 vårdplatser. Hösten 2018 påbörjades ett förändringsarbete mot att bli en vårdavdelning där patient och medarbetarperspektivet är hörnstenarna för att optimera patientvården samt öka det teambaserade arbetet. Vi vill skapa förutsättningar för en bättre patientupplevd kvalité och arbeta med smarta, innovativa lösningar. Vår inriktning är att tillsammans med personalen, driva ett medarbetardrivet förändringsarbete.

Vi är en välkomnande avdelning där det personliga mötet präglas av trygghet och kompetens, öppenhet och omtanke hos vår personal. Vi vill belysa patientens perspektiv och att det vi gör ska tillföra värde för patienten och genomsyras av respekt. I vår arbetsgrupp har vi en god stämning där vi hjälps åt, provar nya idéer och utvecklar vårt arbete.

Välkommen att bli en av oss!

Varje vecka kan du följa en av våra medarbetare på Ängelholms sjukhus Instagramkonto:
https://www.instagram.com/angelholmssjukhuis/. Där får du ta del av vardagen på vårt sjukhus och lära dig mer om olika verksamheter. Följ oss gärna!

Arbetsuppgifter

Arbetet som undersköterska är mycket stimulerande, utvecklande och ger möjlighet till nytänkande. Hos oss är teamarbetet grundläggande för att kunna ge våra patienter bästa omvårdnad och behandling. På avdelningen arbetar du som undersköterska i team med sjuksköterska och läkare och de samarbetar även med andra yrkeskategorier som exempelvis dietister, kuratorer, fysioterapeuter och arbetsterapeuter, som alla är med och bidrar till att uppnå en god livskvalitet för patienten. Som undersköterska får du möjlighet till kompetensutveckling inom omvårdnad, teknik och dokumentation.

Kvalifikationer

Vi välkomnar dig som är utbildad undersköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Du har goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift. Vi ser gärna att du som söker har tidigare erfarenhet av akutsjukvård. Har du dessutom utbildning som specialistundersköterska, så ses det som meriterande.

Som person tycker du om att samarbeta och ser teamet som en naturlig del i ditt arbete. Vidare är du positiv och vill vara delaktig i avdelningens utveckling. För att trivas hos oss ser vi att du alltid sätter patienten i fokus, har lätt för att samarbeta, trivs med att både arbeta teambaserat och med att arbeta självständigt. Vi värdesätter ödmjukhet och lägger stor vikt vid personlig lämplighet samt samarbetsförmåga.

Varmt välkommen med din ansökan!

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Förvaltning Skånes sjukhus nordväst är en av Region Skånes fem hälso- och sjukvårdsförvaltningar med cirka 3 700 medarbetare främst på sjukhusen i Helsingborg och Ängelholm, men även i Landskrona och Trelleborg. Verksamheten omfattar hälso- och sjukvård, forskning och utbildning. På Helsingborgs lasarett bedriver vi akutverksamhet dygnet runt. Här genomförs både akuta och planerade operationer. På lasarettet finns både förlossning och neonatalvård och de flesta internmedicinska specialiteterna är representerade. I Ängelholm bedriver vi närsjukvård, rehabilitering och specialiserad vård. Här genomförs planerade operationer, bland annat inom ortopedi. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.