Ansökningsdatum för denna tjänst har gått ut

Psykolog till Bup Första linjen i Malmö

Gör skillnad. Varje dag.

År 2013 startade Barn- och ungdomspsykiatrin (Bup) fyra Första linjemottagningar för åldersgrupperna 6-18 år inom Region Skåne. Mottagningarna har ett förebyggande uppdrag. Första linjen mottagningen i Malmö består av en välfungerande personalgrupp där det arbetar sex psykologer, sju kuratorer och två medicinska sekreterare och en enhetschef. Vi har även tillgång till en läkare. Till teamet i Malmö hör en mottagning i Trelleborg där det arbetar ytterligare tre kuratorer, en psykolog och en medicinsk sekreterare.

Arbetsuppgifter

Nu söker vi dig som är legitimerad psykolog till Första linjen i Malmö! Vi erbjuder dig ett intressant, omväxlande och självständigt arbete där du kommer att få ett bra stöd från kollegorna i teamet.

Vi arbetar utifrån ett grundläggande familjeperspektiv, där varje medarbetare självständigt arbetar med bedömning och kortare behandling av både barn, unga och föräldrar som söker sig till oss. Vi erbjuder familjebehandling på korttid till familjer samt internetbaserad behandling för ungdomar. Gruppbehandlingarnas fokus ligger främst på psykoedukation med inriktningar såsom kognitiv beteendeterapi (KBT), acceptance and commitment therapy (ACT) och samarbetsbaserad problemlösning (CPS). Som medarbetare kommer du att vara med och leda någon av dessa grupper. Det finns även goda möjligheter till vidareutveckling av gruppverksamheten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad psykolog med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Därtill har du förutom grundläggande IT- och systemkunskaper även kunskaper i svenska språket motsvarande lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala. Det kan också innebära godkänt betyg i Svenska 3 alternativt godkänt betyg i Svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp. Vi ser det som positivt om du har tidigare erfarenhet av barnpsykiatriskt behandlingsarbete, likaså baskunskaper i Melior och PASiS.

Som person ser vi gärna att du arbetar på ett metodiskt, strukturerat sätt och att du är kvalitetsmedveten samt har en god problemlösningsförmåga. Vi ser gärna att du har god kommunikations- och samarbetsförmåga, samt att du trivs med att bedriva utvecklingsarbete inom verksamheten tillsammans med dina medarbetare. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten.

Utdrag ur misstanke- och belastningsregistret kommer att göras innan eventuell anställning.

I denna rekrytering tillämpar vi ett löpande urval.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. För att lyckas i rollen tror vi att du är en god ambassadör för våra värderingar; välkomnande, drivande, omtanke och respekt.

På www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.