Ansökningsdatum för denna tjänst har gått ut

Barnmorska/sjuksköterska till gynekologimottagning i Ystad

Gör skillnad. Varje dag.

Lasarettet i Ystad har bland annat gynekologi och förlossningsvård som profilområde. Gynekologimottagningen har cirka 5000 läkarbesök per år och gör även mindre polikliniska ingrepp. På mottagningen handhar vi medicinska aborter till och med vecka nio.

Hos oss arbetar tio medarbetare varav en undersköterska, två barnmorskor, två sjuksköterskor tillika operationskoordinator, två kuratorer samt två medicinska sekreterare. Inom enheten bedrivs intressanta förbättringsarbeten.

Arbetsuppgifter

Ser du för det mesta möjligheter snarare än hinder? Då kan du vara rätt person hos oss!
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska alternativt legitimerad barnmorska, för ett spännande och varierat arbete hos oss på gynekologimottagningen på lasarettet i Ystad.

Dina arbetsuppgifter som barnmorska hos oss innefattar att arbeta med inkontinens hos kvinnor, bistå vid aborter, kontroll av prolapsringar, cellprovtagning, preventivmedel, telefonrådgivning, operations planering, assistera läkare vid polikliniska operationer och andra vanligt förekommande arbetsuppgifter på mottagningen.

Dina arbetsuppgifter som sjuksköterska hos oss innefattar bland annat arbeta med inkontinens hos kvinnor, assistera läkare vid polikliniska operationer, telefonrådgivning samt operationsplanering och andra vanligt förekommande arbetsuppgifter på mottagningen.

Kvalifikationer

Vi välkomnar dig som är legitimerad barnmorska alternativt legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i Svenska 3 alternativt godkänt betyg i Svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp.

Utbildning inom urogynekologi är meriterande men inget krav. Har du erfarenhet av arbete inom gynekologi och/eller kunskap om operationsplaneringar är även det meriterande för tjänsten.

Personlighetsdrag som är bra för tjänsten är att du har god samarbetsförmåga samt lätt för att anpassa dig då vissa förutsättningar kan förändras snabbt.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval, varmt välkommen med din ansökan!

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Skånes universitetssjukvård är en av Region Skånes fem hälso- och sjukvårdsförvaltningar och består av Skånes universitetssjukhus, som finns i Lund och Malmö, samt sjukhusen i Trelleborg, Landskrona och Ystad. Skånes universitetssjukvård erbjuder vård, forskning och utbildning på nationell, regional och internationell nivå. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation, där våra 13 500 medarbetare driver och utvecklar hälso-och sjukvård i livets alla skeden tillsammans med våra patienter och deras närstående. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.