Sista ansökningsdatum 2019-12-09 Sök jobbet

MT-ingenjör till Bild-och funktionsteknik i Kristianstad

Gör skillnad, varje dag, tillsammans med oss.

Bild- och funktionsteknik (BFT) är en regional stödverksamhet inom Region Skåne. Vi bistår med förvaltning, underhåll och utveckling av medicinteknisk utrustning för fysiologiska mätningar, bildgenererande medicintekniska utrustningar, bildbearbetningsstationer, journal- och bildlagringssystem (RIS och PACS), PC-klienter, arkiv-/server-, nätverks-och systemdrift inom bild och funktionsmedicin. Vi är medicintekniska ingenjörer, systemtekniker/-ingenjörer och systemadministratörer och här är vi måna om att alla nyanställda får en bra start hos oss.

Arbetsuppgifter

Som Högskoleingenjör/Medicinteknisk ingenjör, Gymnasieingenjör, kommer du ingå i en grupp av ingenjörer, tekniker och specialister som ansvarar för upphandling, drift och underhåll av medicintekniska utrustningar inom bild- och funktionsteknik. Arbetsinnehållet är mycket varierande allt ifrån handgripligt tekniskt ingenjörsarbete samt en del IT, förebyggande och akut underhåll till rent administrativa arbetsuppgifter samt upphandling och projektarbete. I tjänsten ingår arbetsuppgifter både lokalt samt regionalt på bild- och funktionstekniska enheter i samarbete med externa samarbetspartners. Det finns stora möjligheter för kunskapsutveckling inom Bild- och funktionsteknik. Denna rekrytering gäller en tjänst med placering i Kristianstad

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad högskoleingenjör/ Gymnasieingenjör eller inom medicinteknik alternativt elektroteknik eller annan utbildning/erfarenhet som bedöms likvärdig. Erfarenhet av medicintekniskt relaterat arbete är meriterande har du arbetat med inom sjukvården har IT, SQL databaser som intresse samt kunnig inom elektronik så är det ett plus samt att du behöver ha en del verktygsvana. För tjänsten krävs det att du har giltigt B-körkort då det kan förekomma resor. Vi ser gärna att du har erfarenhet från offentliga upphandlingar samt projektarbete. Du som söker har goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift.

Som person är du noggrann, kommunikativ, strukturerad, engagerad och ansvarsfull. Arbetet kräver stor hänsyn till verksamheten och fallenhet för serviceåtagande. Du ska även vara van vid att arbeta såväl självständigt som i grupp.


Välkommen med din ansökan, vi ser fram emot att få träffa dig!

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.

Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör.

Medicinsk service ger stöd och service till den skånska hälso- och sjukvården. Våra tjänster omfattar alltifrån laboratoriemedicin och medicinsk teknik till uppdrag inom prehospital sjukvård och forskning. I Medicinsk service ingår division Labmedicin samt division MT och Prehospital sjukvård. Vi är cirka 2100 medarbetare i förvaltningen. Division Labmedicin har klinisk verksamhet inom områdena arbets- och miljömedicin, biobank, genetik, immunologi och transfusionsmedicin, kemi, mikrobiologi och patologi. Vi bedriver forskning och utveckling inom våra områden och har ansvar för verksamhet på uppdrag av Södra sjukvårdsregionen. Vi är cirka 1350 medarbetare i divisionen.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Sök jobbet