Ansökningsdatum för denna tjänst har gått ut

Fastighetskoordinator till Ängelholms sjukhus, Skånes sjukhus nordväst

Gör skillnad. Varje dag.

Förvaltning Skånes sjukhus nordväst har drygt 3 700 medarbetare. De flesta är verksamma vid sjukhusen i Helsingborg och Ängelholm, men vi bedriver också viss verksamhet på sjukhusen i Landskrona och Trelleborg. Vår kärnverksamhet omfattar hälso- och sjukvård samt forskning och utbildning.

På Helsingborgs lasarett bedriver vi akutverksamhet dygnet runt. Här genomförs både akuta och planerade operationer. På lasarettet finns både förlossning och neonatalvård och de flesta internmedicinska specialiteterna är representerade. I Ängelholm bedriver vi närsjukvård, rehabilitering och specialiserad vård. Här genomförs planerade operationer, bland annat inom ortopedi.

Varje vecka kan du följa en av våra medarbetare på Helsingborgs lasaretts Instagramkonto https://www.instagram.com/helsingborgslasarett/ respektive Ängelholms sjukhus Instagramkonto https://www.instagram.com/angelholmssjukhus/. Där får du ta del av vardagen på våra sjukhus och lära dig mer om olika verksamheter. Följ oss gärna!

Arbetsuppgifter

Vill du ha ett roligt, varierande och utvecklande arbete? Då kanske du är den vi söker!
Vi söker en kompetent, prestigelös och driven fastighetskoordinator för uppdrag inom lokal och fastighet samt byggprojekt. Tjänsten har placeringen på Ängelholms sjukhus som har flera spännande projekt på gång framöver.
Som fastighetskoordinator är du länken mellan vården/verksamheten och serviceleverantören, i detta fall Regionservice och fastighetsförvaltaren Regionfastigheter. Du kommer även att vara koordinator för de byggprojekt som bedrivs vid Ängelholms sjukhusområde.

I ditt uppdrag som fastighetskoordinator håller du bland annat samman lokalplanering, byggfrågor, uppföljning av hyreskontrakt, bygg-/utrustningsinvesteringar i samarbete med verksamheterna på området. Du är också kontaktpersonen mellan vården och serviceleverantören när det gäller tjänster som kost, lokalvård och transport.

Som koordinator har du ett nära samarbete med säkerhetssamordaren på Ängelholms sjukområde. Du har även kollegor inom samma enhet, vilka är placerade i Helsingborg. Du tillhör enheten för fastighet, säkerhet och miljö i verksamhetsområde verksamhetsnära stöd, som har ett förvaltningsövergripande uppdrag i Skånes sjukhus nordväst. Tillsammans med dina kollegor inom enheten samarbetar ni över gränserna och stöttar varandra vid ledigheter.

Kvalifikationer

För tjänsten är det en fördel om du har högskoleutbildning och/eller motsvarande utbildning inom relevant område för tjänsten. Du har erfarenhet av projektledning inom bygg/fastighet. Erfarenhet från vårdverksamhet, arbete i vården och chefserfarenhet är meriterande. För tjänsten krävs det att du har goda språkkunskaper i svenska i såväl tal som skrift.

Du har förmåga att anpassa ditt arbetssätt efter behov och situation och du är stresstålig. Du är ansvarstagande, mål- och resultatinriktad och har lätt för att driva arbetet framåt. Det är även viktigt att du har god social förmåga och har lätt för att skapa kontakter. Uppdraget innebär bred samverkan med olika funktioner och att möta och stödja verksamheter. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi sätter stort värde på förmåga att skapa engagemang och delaktighet.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan!

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Förvaltning Skånes sjukhus nordväst är en av Region Skånes fem hälso- och sjukvårdsförvaltningar med cirka 3 700 medarbetare främst på sjukhusen i Helsingborg och Ängelholm, men även i Landskrona och Trelleborg. Verksamheten omfattar hälso- och sjukvård, forskning och utbildning. På Helsingborgs lasarett bedriver vi akutverksamhet dygnet runt. Här genomförs både akuta och planerade operationer. På lasarettet finns både förlossning och neonatalvård och de flesta internmedicinska specialiteterna är representerade. I Ängelholm bedriver vi närsjukvård, rehabilitering och specialiserad vård. Här genomförs planerade operationer, bland annat inom ortopedi. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.