Ansökningsdatum för denna tjänst har gått ut

Biomedicinska analytiker, Klinisk fysiologi och nuklearmedicin, Lund/Malmö

Gör skillnad. Varje dag.

Klinisk fysiologi och nuklearmedicin samt Klinisk neurofysiologi är en del av verksamhetsområde Bild och funktion vid Skånes universitetssjukvård. Vi bedriver en omfattande verksamhet inom ultraljud, hjärt-, kärl- och lungfysiologi samt nuklearmedicin och PET/CT, där stor del av verksamheten är ackrediterad.

Nu har du chansen att bli en del av vår verksamhet!

Arbetsuppgifter

Vi söker legitimerade biomedicinska analytiker till klinisk fysiologi och nuklearmedicin i Lund och Malmö. Annonsen avser både tillsvidareanställning och vikariat på sex månader med eventuell möjlighet till förlängning.

Hos oss får du ett arbete som utmanar dig med varierande arbetsuppgifter och stor utvecklingspotential. Vi erbjuder arbetsuppgifter inom klinisk fysiologi/ultraljud och nuklearmedicin. Just nu växer verksamheten och det finns därmed goda utvecklingsmöjligheter för dig som är intresserad.

- Det är mycket trevligt att arbeta som biomedicinsk analytiker på klinisk fysiologi och nuklearmedicin. Arbetsplatsen är stimulerande med god stämning och en lärorik arbetsmiljö. Här finns goda kompetens- och utvecklingsmöjligheter men även forskningsmöjligheter. Vi arbetar i en forskningsstimulerande miljö där det ständigt sker både teknik- och undersökningsutveckling. Vi som medarbetare kan bidra här i allra högsta grad. Det är en stor klinik så det finns en stor variation i arbetsuppgifter och undersökningsmetoder. I samråd med verksamheten har vi som biomedicinska analytiker möjlighet att specialisera oss inom en viss undersökning, berättar Andreas Malmgren, legitimerad biomedicinsk analytiker på klinisk fysiologi och nuklearmedicin.

Vill du veta mer om våra verksamheter? Då är du varmt välkommen att kontakta oss!
Lisbeth Nilsson Enhetschef Klinisk fysiologi och nuklearmedicin Lund 046-172653
Bodil Andersson Enhetschef Klinisk fysiologi och nuklearmedicin Lund 046-173026
Margareta Anicin Enhetschef Klinisk fysiologi och nuklearmedicin Malmö 040-338776
Sanela Halak Enhetschef Klinisk fysiologi och nuklearmedicin Malmö 040-338740

Kvalifikationer

Du som är legitimerad biomedicinsk analytiker med inriktning klinisk fysiologi och med behörighet att verka inom svensk sjukvård är varmt välkommen att skicka in din ansökan. Dina språkkunskaper i svenska motsvarar lägst motsvarande nivå C1 enligt Europarådets nivåskala. Det kan också innebära godkänt betyg i svenska 3 alternativt godkänt betyg i svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp.

Personen vi söker är engagerad, ansvarstagande och bidrar till en god arbetsmiljö. Då du har daglig kontakt med människor ställer detta krav på att du är serviceinriktad och att du har god kommunikativ förmåga. Vidare har du lätt för att samarbeta och vill aktivt delta i verksamhetens fortsatta utveckling. Tidigare erfarenhet inom området är värdefullt och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpas löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Skånes universitetssjukvård (SUS) bildades den 1 juni 2013 och består av Skånes universitetssjukhus samt av den offentligt bedrivna primärvården i Malmö- och Lundområdet. Skånes universitetssjukhus omfattar sjukhusverksamheterna i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Förvaltningen har drygt 13 000 medarbetare och en omsättning om drygt 14 miljarder kronor. SUS erbjuder primärvård, länssjukvård och högspecialiserad vård, samtidigt som vi utbildar och bedriver avancerad forskning i nära samarbete med universitet och högskolor. Vi arbetar med respekt för människan och strävar alltid efter att vara bland de bästa.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.