Ansökningsdatum för denna tjänst har gått ut

Distriktssköterska/Barnsjuksköterska till BVC i Sjöbo

Gör skillnad varje dag.

Vill du ha inflytande, känna delaktighet och samtidigt bidra till andra människors hälsa? Vill du känna arbetsglädje och yrkesstolthet? Med din hjälp blir både vi och patienter bättre. Välkommen till oss i Sjöbo!

Vårdcentralen i Sjöbo är en stor, trivsam och välfungerande hälsovalsenhet med stabil ekonomi. Vi arbetar enligt modern hälso-och sjukvårdsstyrning och har cirka 14 500 listade patienter. Vi erbjuder våra patienter webbtidsbokning och sätter stort värde vid det första mötet, både per telefon och fysiskt.

På vårdcentralen finns 60 engagerade medarbetare som arbetar som specialister i allmänmedicin, distriktssköterskor, diabetessköterska, astma/KOL-sköterska, fysioterapeuter, arbetsterapeut, psykolog, medicinska sekreterare och undersköterskor.

Nu ser fram emot att välkomna dig som ny kollega!

Arbetsuppgifter

En av våra duktiga BVC sköterskor ska gå i pension så därför söker vi nu en ny kollega till
vårt glada BVC-gäng!

Hos oss får du förutom härliga kollegor och ett bra arbetsklimat även ett omväxlande och spännande arbete. Du kommer arbeta med egen BVC och därigenom barnhälsovård enligt det nationella basprogrammet. Du kommer också hjälpa vårdcentralen med telefontriagering vid enstaka behov.

Vi är en enhet som vill vara med och utveckla vården inom Region Skåne. Det gör vi bland annat genom att ligga i framkant av den digitala utvecklingen. Under hösten går vi in i projekt taligenkänning och längre fram planerar vi att gå med i Vårdinnovations projekt Vårdexpressen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård och har specialistkompetens som distriktssköterska eller barnsjuksköterska. Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i svenska 3 alternativt godkänt betyg i svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp.

Det är meriterande om du är har erfarenhet av arbete på barnavårdscentral och/eller har erfarenhet av journalsystemet PMO.

Som person har du ett intresse för människor och du tycker att det är spännande med förändring och du tar gärna initiativ till att utveckla verksamheten. Du är prestigelös och trivs med att arbeta tillsammans med olika yrkeskategorier, har respekt för dina kollegor och är med och bidrar till ett välfungerande samarbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

I den här rekryteringen tillämpar vi löpande urval. Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

På www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.