Ansökningsdatum för denna tjänst har gått ut

Enhetschef till vuxenpsykiatrisk mottagning i Lund

Gör skillnad. Varje dag.

Har du ett stort engagemang, en orädd attityd och lätt för att skapa goda relationer? Vågar du tänka annorlunda och hitta nya bättre sätt att arbeta? Då är detta rollen för dig!

Vuxenpsykiatrimottagning 1 i Lund är en allmänpsykiatrisk mottagning som har omkring 25 medarbetare med olika yrkesfunktioner. Mottagningen erbjuder bedömning och behandling av personer med psykiatriska sjukdomstillstånd som svårare depressionssjukdomar, komplicerade ångestsjukdomar, fobier, personlighetsproblematik, ätstörningar, posttraumatiskt stressyndrom samt bipolära sjukdomar. Vi utför diagnostiska utredningar enligt en tydlig vårdprocess och det finns flera samarbeten med forskningsprojekt.

Arbetsuppgifter

- Det här är en miljö där alla yrkesgrupper har hög kompetens och värnar om patienternas bästa. En chef som tar fram det bästa hos oss är inlyssnande, närvarande och tillgänglig. Vi vill också ha en chef som kan fatta beslut i allt från faställande av rutiner och i ärenden som är lite utanför ramarna, säger Magnus, psykolog.

Som enhetschef arbetar du utifrån ett helhetsperspektiv med enhetens verksamhet, ekonomi och personal och hos oss ansvarar du för att leda vård och omvårdnad så att en god arbetsmiljö och kvalitet uppnås. Du ingår både i områdets och verksamhetsområdets ledningsgrupp. I din ledarroll visar du personlig omtanke, identifierar medarbetarnas styrkor och utvecklingsbehov i förhållande till verksamhetens uppdrag och arbetar kontinuerligt med att utveckla dessa.

Camilla, områdeschef, berättar om vad vi erbjuder dig som enhetschef:

- Det här är en trevlig mottagning att arbeta på. Våra medarbetare har hög kompetens och kommer till arbetet för att de vill göra ett bra jobb. Vi har en bra stämning, goda samarbeten och arbetar tillsammans för att lösa problem. Jag tycker det är väldigt positivt att man som enhetschef får chefshandledning och både deltar i områdesledning och ledningen för hela verksamhetsområdet. Sen är det ett trevligt hus att jobba i och det är roligt med att ha forskning nära.

Kvalifikationer

För att bli aktuell för tjänsten har du:
- En högskoleutbildning inom hälso- och sjukvård eller annan utbildning som arbetsgivaren finner likvärdig.
- Erfarenhet av att arbeta inom vården.
- Goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift.
- God datorvana.

Det är en fördel om du har:
- Erfarenhet av att arbeta inom psykiatrin.
- Tidigare ledar-/chefserfarenhet.
- Genomfört en ledarskapsutbildning.

Just nu letar vi efter dig som vill bidra med energi och kreativitet till vår enhet och som har ett stort intresse för utveckling, lärande och att hitta nya lösningar! Ditt ledarskap kännetecknas av ett stort engagemang och du visar god förmåga att leda, inspirera och entusiasmera dina medarbetare. Du ser värdet av ett gott samarbete och bidrar själv till detta genom lyhördhet samt genom att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Utdrag ur misstanke- och belastningsregistret sker innan anställning.

Intervjuer är planerade på eftermiddagen den 7/11 och förmiddagen den 8/11. Vänligen reservera dessa tider.

Varmt välkommen med din ansökan!

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Förvaltning Psykiatri och habilitering är en av Region Skånes fem hälso- och sjukvårdsförvaltningar. Verksamheten omfattar den offentligt drivna psykiatrin samt habiliteringen i hela Skåne med cirka 4 000 medarbetare. I uppdraget ingår bland annat vård, habilitering, rehabilitering, hälsoarbete och forskning. Inom psykiatrin finns fem akutmottagningar, barn- och ungdomspsykiatri, rättspsykiatri och vuxenpsykiatri. Inom habiliteringen finns barn- och ungdomshabilitering, vuxenhabilitering och syn-, hörsel- och dövverksamhet. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.