Sista ansökningsdatum 2019-11-12 Sök jobbet

Medicinsk sekreterare till Psykiatrisk akutmottagning i Lund

Gör skillnad. Varje dag.

Psykiatriska akutmottagningen i Lund har cirka 30 medarbetare bestående av medicinska sekreterare, sjuksköterskor, läkare och skötare. Team för hjärnstimulering tillhör akutmottagningen och ansvarar för upptagningsområdets ECT-verksamhet. Psykiatriska akutmottagningen är öppen dygnet runt och ansvarar för akuta psykiatriska läkarbedömningar samt har telefonrådgivning av sjuksköterskor för patienter, närstående och vårdgrannar/myndigheter. Upptagningsområdet utgörs av invånarna i mellersta Skåne.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu dig som vill ha ett omväxlande och stimulerande arbete som medicinsk sekreterare hos oss!

Som medicinsk sekreterare kommer du att arbeta med olika förekommande administrativa uppgifter. I dina arbetsuppgifter ingår journaldokumentation i vårt journalsystem Melior. Du ansvarar för den administrativa servicen, såsom utskrift av diktat, brev, intyg samt remisshantering. Bokningar, registreringar och övrig service är en naturlig del av arbetet. Arbetsuppgifterna inkluderar även receptionsarbete, enligt ett rullande schema, du arbetar i kassan och tar emot tidsbeställda patienter för övriga mottagningar i huset.

Kvalifikationer

Du som söker har godkänd utbildning i Hälso- och sjukvårdsadministration 80p KY eller 400p YH alternativt motsvarande godkänd utbildning till medicinsk sekreterare. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom psykiatrisk vård sedan tidigare. Du har goda kunskaper i medicinsk terminologi och goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift.

Som person är du engagerad, ansvarstagande och har en mycket god känsla för service. För att trivas hos oss tycker du om att arbeta i ett högt tempo. Stor vikt kommer att läggas vid den personliga lämpligheten samt förmågan att arbeta såväl självständigt som i grupp.

Utdrag ur misstanke- och belastningsregister kommer att göras innan eventuell anställning.

Välkommen med din ansökan!

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Förvaltning Psykiatri och habilitering består av den offentligt drivna psykiatrin och av habiliteringen i Skåne. I uppdraget ingår bland annat, vård, habilitering, rehabilitering, hälsoarbete och forskning. Förvaltningen har cirka 4000 medarbetare och verksamhet i hela Skåne. Inom psykiatrin finns fem akutmottagningar, barn- och ungdomspsykiatri, rättspsykiatri och vuxenpsykiatri. Inom habiliteringen finns barn- och ungdomshabilitering, vuxenhabilitering och syn-, hörsel- och dövverksamhet.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Sök jobbet