Ansökningsdatum för denna tjänst har gått ut

Sjuksköterska till urologimottagning i Malmö och Lund

Gör skillnad. Varje dag.

Verksamhetsområde (VO) urologi bedriver högspecialiserad urologisk verksamhet som omfattar två vårdavdelningar och en mottagning i Malmö samt en mottagning i Lund. Vi använder oss av robotassisterade ingrepp som medför kortare vårdtider för våra patienter.

Område urologi omfattar de kirurgiska sjukdomarna i urinvägarna. Vi behandlar alla urologiska cancerformer såsom prostatacancer, urinblåsecancer, njurcancer, peniscancer och testikelcancer. Vi har även många patienter med benigna åkommor i urinvägarna som exempelvis urininkontinens.

Arbetsuppgifter

Nu söker vi en sjuksköterska till urologimottagningen i Malmö och Lund.

I dina arbetsuppgifter ingår att assistera vid cystoskopering, biopseringar, ultraljudsundersökning och mindre operativa ingrepp på läkarmottagningarna. Du kommer att ha en egen mottagning med bland annat instillationer. Vidare arbetar du med telefonrådgivning och medverkar i kontinuerligt förbättringsarbete inom verksamheten. Då vi har mottagning i Malmö och Lund vill vi att du kan arbeta på båda orterna. Det finns goda möjligheter till personlig utveckling.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Det är meriterande om du har erfarenhet av urologi och då speciellt från mottagningsverksamhet. Har du dessutom erfarenhet och intresse av TUMT-behandling ser vi det som fördelaktigt.

Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i Svenska 3 alternativt godkänt betyg i Svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i Svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp.

Som person är du flexibel och van vid att tempot skiftar. Du är trygg i din yrkesroll och i mötet med patienter. Stor vikt vid personlig lämplighet.

I den här rekryteringen arbetar vi med löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan!

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör.

Skånes universitetssjukhus (SUS) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. SUS är ett kunskapsnav för hälso- och sjukvård i livets alla skeden på regional, nationell och internationell nivå. Våra 12 000 medarbetare är med och driver utvecklingen inom universitetssjukhusets tre uppdragsområden: vård, forskning och utbildning. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som utvecklar hälso-och sjukvården tillsammans med patienter och deras närstående.
Välkommen till Skånes universitetssjukhus!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.