Sista ansökningsdatum 2019-11-19 Sök jobbet

Operationssjuksköterskor, operationsservice rekonstruktiv kirurgi, Malmö

Gör skillnad. Varje dag.

Vill du bli en del av vårt team på operationsservice rekonstruktiv kirurgi (ORK) och göra skillnad varje dag?

Vi är en högspecialiserad, välfungerande, i huvudsak dagkirurgisk operationsenhet med tillhörande dagkirurgisk- och postoperativ verksamhet som håller öppet måndag till torsdag 07.00-17.30 och fredag 07.00-14.00. Hos oss får du jobba med vuxna och barn i alla åldrar inom plastikkirurgi, öron-, näsa, - hals, urologi samt bröstcancerkirurgi.

Här är operationssjuksköterskorna primärt indelade i två inriktningar: inriktning mot öron/urologi (skopi, litotripsi, stentinläggning)/bröstcancerkirurgi samt inriktning mot plastikkirurgi/urologi (peniscancerkirurgi)/bröstcancerkirurgi.

Vårt fokus ligger på ett välfungerade patientflöde med patientens trygghet och säkerhet i centrum. Vår målsättning är att skapa en god arbetsmiljö i samverkan med medarbetare och vi strävar efter att kunna ge förutsättningar för individuell kompetensutveckling. Operationsservice rekonstruktiv kirurgi tillhör verksamhetsområde (VO) intensiv och perioperativ vård inom Skånes universitetssjukhus (Sus) i Malmö. Vi är omkring 85 medarbetare.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med vanligt förekommande arbetsuppgifter som operationssjuksköterska med primär inriktning mot öron/urologi (skopi, litrotripsi, stentinläggning) samt bröstcancerkirurgi.

För att du ska få goda förutsättningar att komma in i arbetet erbjuder vi dig ett introduktionsprogram anpassat efter dina tidigare erfarenheter. Goda möjligheter finns att vara med och vidareutveckla avdelningens arbete.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Du har specialistutbildning inom operationssjukvård och det är meriterande om du har erfarenhet från liknande operationsverksamhet. Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i Svenska 3 alternativt godkänt betyg i Svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp.

Vi önskar att du, liksom vi, värdesätter ett arbete som präglas av eget ansvar, delaktighet, förtroende och samarbete mellan arbetskamrater och närmsta chef. Du är trygg i din roll som operationssjuksköterska och har förmågan att fatta såväl stora som små beslut. Du är bekväm med att arbeta självständigt, är bra på att samarbeta och har en god kommunikativ förmåga.

Vi tillämpar löpande urval, så varmt välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör.

Skånes universitetssjukhus (SUS) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. SUS är ett kunskapsnav för hälso- och sjukvård i livets alla skeden på regional, nationell och internationell nivå. Våra 12 000 medarbetare är med och driver utvecklingen inom universitetssjukhusets tre uppdragsområden: vård, forskning och utbildning. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som utvecklar hälso-och sjukvården tillsammans med patienter och deras närstående. Välkommen till Skånes universitetssjukhus!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Sök jobbet