Ansökningsdatum för denna tjänst har gått ut

HR-administratör till GSF rekryteringscenter i Lund


Gör skillnad. Varje dag.

Gemensam servicefunktion (GSF) är ett verksamhetsområde inom Regionservice, med uppdrag att leverera tjänster inom områdena ekonomi, HR och kundcenter. Tillsammans är vi ett av Sveriges största Shared Service Center med cirka 300 medarbetare. Vår målbild är att vi ska göra skillnad och upplevas som en ledande aktör som skapar bästa värde. Våra administrativa processer ska frigöra tid samt resurser till Region Skånes kärnverksamhet och därmed göra nytta för medborgarna i Skåne.
Med ett tydligt kundfokus arbetar vi strategiskt med att utveckla vår service och vår organisation. Vi bygger upp kunskap om ny teknik som gör det möjligt att automatisera fler administrativa uppgifter. För oss är det avgörande att kunna attrahera och behålla medarbetare som vill utvecklas i linje med vision och värderingar. Vi genomför därför utvecklingsprogram för interna talanger och arbetar för att etablera ett systematiskt förbättringsarbete som involverar och tar tillvara på medarbetarnas kreativitet och innovationskraft.

Vi är drygt 30 medarbetare på GSF rekryteringscenter och utgör en nyckelfunktion inom Region Skåne. Hos oss är kunden och dess behov i centrum och genom vår kunskap och vårt konsultativa sätt kan vi bidra till en hög kvalitet i Region Skånes många rekryteringar.

Arbetsuppgifter

Vi välkomnar nu en HR-administratör till vårt gäng!

I rollen som HR-administratör arbetar du med en bredd av administrativa arbetsuppgifter relaterade till rekrytering. Stor fokus ligger på att erbjuda service till och underlätta för dina kollegor, kunder och kandidater. Arbetsuppgifterna kan till exempel bestå av att ansvara för enhetens servicetelefon och mejl, skriva minnesanteckningar samt sköta administration kring Hälso- och sjukvårdsförordningen. Vidare hanterar du inflödet av rekryteringsärenden och koordinerar dessa till enhetens team och rekryterare. Därtill kommer du även vid behov att arbeta med den första delen i rekryteringsprocessen, vilket innebär att du i samråd med rekryterande chef arbetar med kravprofil, annons och urval. Ibland utför du även telefonavstämningar och intervjubokningar med kandidater.

- Känslan av att jag är till hjälp är min största motivation och här får jag daglig bekräftelse på att min service underlättar och gör skillnad. Då jag arbetar som en stödfunktion är service den röda tråden genom allt jag gör. Om du är som jag och gillar när det finns stora möjligheter till variation av arbetsuppgifter hade du verkligen trivts här, berättar Martina Fahlström, HR-administratör.

Vi sitter i nya, moderna och för oss särskilt anpassade lokaler på Medicon Village i Lund. Resor och arbete på annan ort kan förekomma i tjänsten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom för tjänsten relevant område, exempelvis beteendevetenskap, personal- och arbetslivsfrågor, HR-administration eller motsvarande. Alternativt motsvarande erfarenhet vi bedömer likvärdig. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta med service och/eller administration och gärna att du haft en koordinerande roll. Mycket goda kunskaper i svenska i tal såväl som skrift är en förutsättning för tjänsten.

Du motiveras och drivs av att erbjuda god service till både kollegor och kunder. Du har också förmågan att se helheten och jobbar aktivt för att förbättra och underlätta ditt och dina kollegors arbete. Du som person är nyfiken, trivs med att ha flera parallella arbetsuppgifter och arbetar utifrån teamets bästa. Hos oss sker mycket kommunikation med chefer och kandidater över telefon, därför är det viktigt att du trivs i en roll med mycket telefonkontakt.

Vår enhet kännetecknas av teamarbete, arbetsglädje och kollegialitet så du ska ha lätt för att samarbeta men kan också arbeta självständigt med egna ansvarsområden och rekryteringsuppdrag. Att prestigelöst och flexibelt kunna växla mellan olika uppgifter som dyker upp med kort varsel är en självklarhet för dig.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan!

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.
Regionservice viktigaste uppdrag är att ge den skånska hälso- och sjukvården de bästa förutsättningarna för att våra patienter ska få en god och säker omvårdnad. Tillsammans skapar vi attraktiva och professionella servicelösningar med målet att tillfredsställa våra kunder och uppdragsgivare. Vi är 1 900 engagerade, kompetenta och stolta kollegor vars verksamheter tillsammans omsätter cirka två miljarder kronor årligen.

Att arbeta med servicelösningar för sjukvården i Region Skåne är ett stort och utmanande uppdrag. Regionservice verkar i en komplex miljö, där vikten av rätt flöden, fungerande logistik och optimal serviceleverans påverkar hur väl vården lyckas med sitt uppdrag att ge patienterna god och säker vård.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.