Ansökningsdatum för denna tjänst har gått ut

Undersköterskor till medicinsk akutvårdsavdelning i Lund

Gör skillnad. Varje dag.

Vill du börja arbeta på en avdelning där du har möjlighet att börja som novis och utvecklas till expert då är medicinavdelning akut (Mava) den rätta avdelningen. Mava är en avdelning med stora möjligheter till utveckling oavsett om du är i början av din karriär eller om du har erfarenhet sedan tidigare. Vi är nu inne i en spännande process vilket innebär att vi kommer ha ett akut flöde för instabila medicinska patienter samt intermediärvård för den svårt sjuke patienten och ett flöde med stabila medicinska patienter men som kräver viss övervakning. På Mava arbetar vi i ett öppet arbetsklimat som karaktäriseras av engagemang, flexibilitet och ett gott samarbete. Patienterna hos oss har blandade internmedicinska diagnoser av akut karaktär. Avdelningen består just nu av 39 Mava-platser och sex observationsplatser, så kallade CDU. Vi har även en separat intermediärvårdssal med plats för fyra patienter. I Mava ingår även KUA, en klinisk utbildningsavdelning med åtta vårdplatser, samt ett mobilt vårdteam (MVT) där vi bemannar en bil.

Vi arbetar med ständig kompetensutveckling med hjälp av en individuell kompetenstrappa. Till vår hjälp har vi två kliniska lärare, en för KUA och en som ansvarar för kompetensutvecklingen på hela Mava. Det finns även utvecklingsmöjligheter för erfarna undersköterskor eftersom det under tjänstgöringen finns möjlighet till utbildning/introduktion till intermediärvård/CDU/KUA. Som medarbetare på Mava förväntas du bidra till att utveckla avdelningen och ha ett intresse för akutmedicinska tillstånd.

På avdelningen arbetar vi utifrån önskeschema med kvotmodell som innebär en arbetstidsförkortning. Undersköterskorna på MAVA ingår i ett flexavtal.

Arbetsuppgifter

Nu söker vi undersköterskor till vår medicinska akutvårdsavdelning i Lund för tjänstgöring i de olika flödena efter adekvat introduktion/utbildning.

Som undersköterska på akutvårdsavdelningen ska du kunna se till hela patienten, både vad gäller det medicinskt tekniska samt omvårdnadsmässiga behovet. Hos oss får du ett varierande arbete där du arbetar integrerat med sjuksköterskor och läkare med patienten i centrum. Hos oss finns utvecklingsmöjligheter i form av regelbundna internutbildningar och scenarioträningar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har ett stort intresse för akutsjukvård/internmedicin och som verkar för en delaktig patient. Du tar egna initiativ och vill vara med och bidra till verksamhetens utveckling. Som person är du ansvarsfull, trivs med samarbete samt har en god kommunikativ förmåga. Det är viktigt att du är flexibel då arbetet kräver snabba omprioriteringar. Du har god förmåga att behålla lugnet och handla professionellt, även vid pressade situationer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi söker dig som är utbildad undersköterska, gärna med inriktning akutsjukvård. Vi ser gärna att du har minst ett års arbetslivserfarenhet inom somatisk slutenvård. Det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet från internmedicin och/eller akutsjukvård. Det är även en merit om du har kunskaper i journalsystemet Melior.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval, så välkommen med din ansökan redan idag!

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör.

Skånes universitetssjukhus (SUS) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. SUS är ett kunskapsnav för hälso- och sjukvård i livets alla skeden på regional, nationell och internationell nivå. Våra 12 000 medarbetare är med och driver utvecklingen inom universitetssjukhusets tre uppdragsområden: vård, forskning och utbildning. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som utvecklar hälso-och sjukvården tillsammans med patienter och deras närstående.
Välkommen till Skånes universitetssjukhus!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.