Sista ansökningsdatum 2019-11-21 Sök jobbet

ST-läkare till utvecklingsvårdcentralen Vänhem i Hässleholm

Gör skillnad. Varje dag.

Vårdcentralen Vänhem i Hässleholm är en väletablerad hälsovalsenhet med stort utbud och goda pendlingsmöjligheter, endast tre minuters promenad till tågstationen i Hässleholm. Vi är en ackrediterad hälsovalsenhet innefattande läkarmottagning, distriktssköterskemottagning, sjukgymnast- och arbetsterapeutmottagning, psykolog och kurator.

Vår barnhälsovårdsmottagning finns på familjens hus. Vår ambition är att ge bästa möjliga service och vård av hög kvalitet åt våra cirka 12000 listade patienter. Vi lägger stort värde i att finnas till för varandra och bidra till en gemensam arbetsglädje. Enheten präglas av ett gott arbetsklimat och har en lång tradition som utbildningsenhet. Här finns fem fasta specialister i allmänmedicin och ytterligare fem ST-läkare. Vi har även AT-läkare. Vi arbetar utefter konceptet utbildning/utvecklingscentral och med start i höst så har vi särskild distriktsläkare som handleder samt arbetar med utbildningsfrågorna. Vi anställer flera utbildningsläkare och tillsammans blir ni ett team som stöttar och lär av varandra. Du kommer att få ett givande utbyte med andra ST-läkare. Denna kombination skapar ett svåröverträffat utvecklingsklimat Vårdcentralen har fullt utbud av vad du behöver för en ST tjänstgöring.

Läs mer om tjänsterna nedan och ansök för chans till en särskilt stimulerande och utvecklande ST-tjänst inom allmänmedicin!

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill ingå i ST-programmet med specialistinriktning allmänmedicin. Utbildningen sker inom ramen för ST-programmet med tillgång till individuell handledare och utformning av anpassat ST-kontrakt, målbeskrivning samt avsatt tid för inläsning. Hos oss får du en god utbildningsmiljö och gedigna handledningsmöjligheter.

I dina arbetsuppgifter som ST-läkare innefattas att ansvara för utredning och bedömning av patienter som söker första linjens primärvård. Det handlar både om att ha hand om akuta ärenden/patienter och återbesökspatienter som du bygger upp en personlig kontakt med. Arbetet som ST-läkare på vårdcentralen innebär höga krav på enskilt ansvarstagande och du kan alltid få stöd av erfarna kollegor.

Vi erbjuder dig ett varierat arbete med särskilt goda utvecklingsmöjligheter.

Kvalifikationer

Vi välkomnar dig som är legitimerad läkare med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i Svenska 3 alternativt godkänt betyg i Svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 HP.

Som person är du ansvarstagande, flexibel och lösningsfokuserad. Du bidrar till en god sammanhållning på arbetsplatsen och har en god förmåga till arbete i grupp såväl som självständigt.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval - varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.
På http://www.skane.se/rekryteringsstatus
kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Sök jobbet