Ansökningsdatum för denna tjänst har gått ut

Specialistläkare i allmänmedicin till Vårdcentralen Norra Fäladen i Lund

Gör skillnad. Varje dag.

Vårdcentralen Norra Fäladen är belägen i norra Lund och är en väletablerad vårdcentral med cirka 10 500 listade patienter, belägen i ett område med ung och internationell befolkning, där engelska är vanligt förekommande. En av våra kollegor går nu i pension. Vi söker därför en ny kollega till vår läkargrupp.

Vårdcentralen Norra Fäladen är en välfungerande verksamhet som hela tiden strävar efter att utveckla vår verksamhet för att på bästa sätt kunna erbjuda våra patienter en hög tillgänglighet och god kontinuitet. På vårdcentralen finns flera mottagningar såsom diabetessköterska, astma- KOL sjuksköterska samt distriktssköterskemottagning. Vi har två psykologer och är ackrediterade för psykoterapi. Vi har ett stresshanteringsprogram som är mycket uppskattat av våra patienter. Vårdcentralen kommer under 2020 att öppna familjecentral i samverkan med Lunds kommun, i verksamheten finns fysioterapeuter samt arbetsterapeut. Vårt labb bemannas av undersköterskor och våra medicinska sekreterare genomför utskrift av diktat men har även andra uppgifter. I verksamheten finns cirka 40 medarbetare som vill välkomna en ny kollega.

Arbetsuppgifter

Som specialist i allmänmedicin på vårdcentralen Norra Fäladen ansvarar du för vården av dina listade patienter, läkarna på vårdcentralen har olika ansvarsområden såsom BVC mottagning, BMM, rondning av våra äldreboenden samt handledning av studenter. Vi tycker också att det är viktigt att fortlöpande utveckla vår verksamhet och utbilda oss. Vår läkargrupp har gemensamt en bred erfarenhetsbas och kompetens. Vårdcentralen är ett allmänmedicinskt kunskapscentrum då vi också har forskningskompetens hos vår personal. Vi hjälps åt att genomföra akutmottagningar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad läkare med behörighet att verka inom svensk sjukvård och har specialistkompetens i allmänmedicin. Tidigare erfarenhet av arbete inom primärvård och andra vårdområden är meriterande. Språkkunskaper i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i svenska 3 alternativt godkänt betyg i svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp.

Du som person har framåtanda och ett stort intresse för utveckling, lärande och självklart allmänmedicin! Ditt engagemang och positiv inställning bidrar till ett gott arbetsklimat, där vi alla hjälps åt och samarbetar för att nå bästa vårdkvalitet för våra patienter. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpas löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.
På http://www.skane.se/rekryteringsstatus
kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.