Ansökningsdatum för denna tjänst har gått ut

Biomedicinsk Analytiker eller motsvarande till Specialkemi Malmö

Gör skillnad. Varje dag.

Verksamhetsområde Klinisk Kemi och farmakologi bedriver verksamhet på tio sjukhus i Skåne och har cirka 500 medarbetare. Vi är ett ackrediterat laboratorium med stor vikt på kvalitet och service till våra kunder. Klinisk kemi och farmakologi är organiserat i enheter och processer med enhetschefer och processledare i nära samarbete. För oss är det självklart att samarbeta över professionsgränserna för att kunna lämna så bra resultat som möjligt till våra kunder.

Specialkemi i Malmö är en del av Klinisk kemi och farmakologi, och är indelat i Specialimmunokemi, Kromatografi och Specialkoagulation. Vårt huvudsakliga uppdrag är att analysera Proteinanalyser, endokrina analyser och droganalyser. Vi analyserar flera olika biologiska material och använder ett flertal olika analysprinciper. Inom enheten är vi 15 biomedicinska analytiker (BMA) som självständigt och med professionellt yrkesansvar utför laborativt arbete i samarbete med kemister och läkare.
Verksamheten kommer troligen att flytta till Lund under 2021.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är biomedicinsk analytiker eller med motsvarande utbildning till vår verksamhet i Malmö. Vi erbjuder dig ett ansvarsfullt, utvecklade och spännande arbete inom något av våra analysområden: protein, endokrin eller droger. Det laborativa arbetet utförs både manuellt och med processtyrd avancerad analysutrustning. Arbetet innebär även bland annat remissregistrering, kontakt med kunder i samband med förfrågningar och svarsutlämning.

Vi söker dig som gillar att jobba på labbet, är legitimerad biomedicinsk analytiker eller motsvarande, och gärna har inriktning mot klinisk kemi eller annan inriktning med genomgångna kurser i klinisk kemi. Du har praktisk erfarenhet av laborativt arbete och gärna erfarenhet av manuella och/eller automatiserade metoder som exempelvis ELISA, immunofixation eller Cobas.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad biomedicinsk analytiker eller har liknande utbildning gärna med inriktning klinisk kemi. Goda kunskaper i Svenska, så väl tal som skrift, är en förutsättning för tjänsten.
Har du erfarenhet av proteinanalyser, Elisametoder, Cobasinstrument, lösningsberedning och manuellt laborerande är detta meriterande.
För att du skall trivas hos oss måste du ha ett noggrant och välstrukturerat arbetssätt. Du jobbar effektivt, men noggrant. Tycker om att båda jobba självständigt och i grupp, med god förmåga att samarbeta och kommunicera med dina arbetskamrater. Vi förväntar oss också att du har en positiv attityd och visar respekt gentemot arbetskamrater, kunder och patienter. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Låter detta intressant, tveka inte skicka in din ansökan redan idag!

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.

Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Medicinsk service, med cirka 2 000 medarbetare, möter vårdens behov av ambulanssjukvård, bild- och laboratorieteknik, klinisk träning, laboratoriemedicin och sjukvårdsrådgivning. Den laboratoriemedicinska verksamheten omfattar områdena arbets- och miljömedicin, biobank, genetik, immunologi och transfusionsmedicin, kemi, mikrobiologi samt patologi. Förvaltningen bedriver även forskning och utveckling inom sina områden.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.