Ansökningsdatum för denna tjänst har gått ut

Medicinsk sekreterare till ögonmottagningen i Helsingborg

Gör skillnad. Varje dag.

Verksamhetsområde ögonsjukvård är en verksamhet med akut och planerad mottagning samt polikliniska operationer. Vi är cirka 60 medarbetare bestående av läkare, sjuksköterskor, ortoptister, undersköterskor, medicinska sekreterare och receptionister. På mottagningen finns en stor bredd med såväl allmän oftalmologi som subspecialiteter inom katarakt- och glaukomkirurgi, medicinsk retina, barnoftalmologi och neurooftalmologi.

Ett par hundra patienter besöker ögonmottagningen varje dag. Detta ställer stora krav på planering, framförhållning samt att snabbt kunna ställa om till nya förutsättningar.

Vi strävar efter att vara en arbetsplats med professionell syn på arbete där vi respekterar och värdesätter varandra. Vi jobbar kontinuerligt med att förbättra vår verksamhet både för patienter och medarbetare.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill bli en del av vårt team på tio medicinska sekreterare och fem receptionister. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med arbetsuppgifter såsom journalskrivning, registreringar, bevakningar och bokningar. Därtill kan även andra administrativa arbetsuppgifter och egna ansvarsområden förekomma. Det kan vid intresse även finnas möjlighet till distansarbete enligt överenskommelse. Vi välkomnar nya idéer till förbättringar i vårt ständiga utvecklingsarbete på mottagningen.

Kvalifikationer

Vi välkomnar dig som har en godkänd utbildning i Hälso- och sjukvårdsadministration 80p KY eller 400p YH alternativt motsvarande godkänd medicinsk-/läkarsekreterarutbildning. Du har mycket goda språkkunskaper i såväl medicinsk terminologi som i svenska språket. Vi arbetar och dokumenterar i Melior och PASiS, det är därmed en fördel om du har kunskap inom dessa system.

Vi lägger stort värde vid att du som person är systematisk, flexibel, noggrann och positivt inställd till de uppgifter och utmaningar som du ställs inför samt att du verkar för ett gott arbetsklimat. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Vi tillämpar löpande urval vid denna rekrytering och välkomnar varmt din ansökan redan idag.

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Förvaltning Skånes sjukhus nordväst är en av Region Skånes fem hälso- och sjukvårdsförvaltningar med cirka 3 700 medarbetare främst på sjukhusen i Helsingborg och Ängelholm, men även i Landskrona och Trelleborg. Verksamheten omfattar hälso- och sjukvård, forskning och utbildning. På Helsingborgs lasarett bedriver vi akutverksamhet dygnet runt. Här genomförs både akuta och planerade operationer. På lasarettet finns både förlossning och neonatalvård och de flesta internmedicinska specialiteterna är representerade. I Ängelholm bedriver vi närsjukvård, rehabilitering och specialiserad vård. Här genomförs planerade operationer, bland annat inom ortopedi. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.