Ansökningsdatum för denna tjänst har gått ut

Sjuksköterska till Ungdomsmottagningen i Lund

Gör skillnad. Varje dag.

Inom Primärvården Skåne finns 13 ungdomsmottagningar som är organiserade i fem områden med varsin enhetschef under en gemensam verksamhetschef. Mottagningarna är fungerade och trivsamma arbetsplatser med engagerade medarbetare. Personalen består av barnmorskor, sjuksköterskor, undersköterskor, kuratorer, psykologer och läkare. Vi arbetar med ungdomar i åldern 12 år tills den dagen de fyller 23 år. Vårt uppdrag är att arbeta förebyggande och hälsofrämjande inom; sexuell hälsa, oönskade graviditeter, sexuellt överförbara sjukdomar samt fysisk och psykisk ohälsa. Läs mer på ungdomsmottagningen på www.umskane.se samt www.umo.se.

På Ungdomsmottagningarna i mellersta Skåne (Lund, Eslöv, Landskrona) arbetar idag cirka elva barnmorskor, åtta kuratorer, tre sjuksköterskor, två undersköterska och allmänläkare.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en sjuksköterska till Ungdomsmottagningen i Lund. Som sjuksköterska är Din specifika kompetens av stor vikt för att teamet ska kunna erbjuda våra besökare ett gott tvärprofessionellt omhändertagande. Det är ett självständigt arbete där du arbetar med ungdomar och i synnerhet unga mäns sexualitet och hälsa genom rådgivande samtal, preventionsrådgivning, STI-diagnostik, behandling och kontaktspårning. I arbetsuppgifterna ingår även ett aktivt informations- och upplysningsarbete.

Är du utbildad sjuksköterska med intresse och en genuin vilja att arbeta förebyggande med frågor som handlar om unga mäns sexualitet och hälsa, välkomnar vi din ansökan snarast! Vi ser gärna manliga sökande då mångfalden är viktig för att kunna möta våra ungas behov.
Tjänsten kommer att förläggas i Lund och Landskrona/1 dag i veckan.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskaper i svenska lägst motsvarande nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i svenska 3 alternativt godkänt betyg i svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp. För tjänsten krävs även att du har giltigt B-körkort. Det är meriterande om du har utbildning inom sexologi eller andrologi och/eller har tidigare erfarenhet av arbete på ungdomsmottagning. Stor vikt läggs vid rätt personlighet för uppdraget.

Utdrag ur misstanke- och belastningsregistret sker innan eventuell anställning.

Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan redan idag!

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.
På http://www.skane.se/rekryteringsstatus
kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.