Ansökningsdatum för denna tjänst har gått ut

Receptionist till Folktandvården Skåne, Helsingborg Södra Stenbocksgatan

JOBBA FÖR LEENDEN!

Vi på Folktandvården Skåne arbetar för att alla skåningar ska vara stolta över sina leenden. Med nästan 1 500 medarbetare på ett 60-tal kliniker runt om i Skåne är vi en stor kraft. Som också har kraft att satsa på dig.

Nu söker vi en receptionist som brinner för god service och ett gott bemötande till vår klinik i Helsingborg på Södra Stenbocksgatan

På kliniken på Södra Stenbocksgatan bedriver vi allmäntandvård och projektet "Tandborsten" som är ett hälsofrämjande arbete för att minska ohälsotalet hos våra barn. Kliniken är även akutklinik. Vi finns i centrala Helsingborg med goda pendlingsmöjligheter.

Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Som receptionist kommer du att vara ansiktet utåt för våra kunder samt ansvara för att på ett professionellt sätt erbjuda bästa möjliga service. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att vara nyckelperson med servicefunktion till både kunder och personal på kliniken.

Om du har tandsköterskeutbildning kan du vid behov assistera och arbeta med tandsköterskeuppgifter. Även administrativa uppgifter ingår i ditt arbete.

Vi värdesätter god service och ett gott bem��tande och en viktig del i ditt arbete är att möta kunder och anhöriga på ett bra sätt. Patientsäkerhet och kvalitet i tandvården är fokus i vårt arbete.

Vi erbjuder ett omväxlande arbete och en arbetsplats med positiv stämning och stor gemenskap. Vi är många engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla vår verksamhet och vi erbjuder dig goda utvecklingsmöjligheter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har minst gymnasieutbildning och som har erfarenhet av arbete i reception. Har du tandsköterskeutbildning eller annan erfarenhet från tandvården är det meriterande för tjänsten.

Du talar och skriver svenska flytande och har goda kunskaper i engelska. Vi vill att dina IT-kunskaper är mycket goda och att du är en van användare av Office-paketet.

Vi söker dig som är serviceinriktad och som har ett gott bemötande. Du är flexibel och trivs med varierande arbetsuppgifter och ansvar. Som person är du ansvarsfull och kan arbeta både självständigt och tillsammans med andra. Vi värdesätter din goda samarbetsförmåga och för att trivas hos oss är det viktigt att du känner igen dig i våra kärnvärden: Nyskapade, Öppna och Tillsammans.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt

Folktandvården Skåne är Skånes största tandvårdsföretag med över en miljon kundbesök varje år. Vi finns på 44 orter runt om i Skåne med kliniker för allmäntandvård, specialisttandvård och sjukhustandvård. På Leendecentralen - vårt Centrum för munhälsa i Lund finns företagsledning, specialist- och allmäntandvårdsklinik samt forskning & utveckling samlat under ett tak. Leendecentralens kunskapsarena ger också alla Folktandvården Skånes medarbetare tillgång till den senaste tekniken och bästa tänkbara förutsättningar för kompetensutveckling och kunskapsutbyte. Allt för att vi ska kunna erbjuda framtidens tandvård åt skåningarna.

Vi eftersträvar mångfald och välkomnar sökande med olika bakgrund, erfarenhet, kunskaper och personlighet.

Folktandvården Skåne AB