Ansökningsdatum för denna tjänst har gått ut

Överläkare/specialistläkare inom ÖNH till öronmottagning i Ystad

Gör skillnad. Varje dag.

Vår verksamhet på ÖNH (öron-näsa-hals) riktar sig mot patienter som är i behov av specialistvård för diagnostik, behandling och rehabilitering på grund av sjukdom eller funktionsnedsättning inom öron-, näs- och halsområdet. Mottagningen, inklusive en dagkirurgisk enhet, finns i trevliga och funktionella lokaler. Vi har även tillgång till operationsavdelning samt slutenvårdsplatser. Vår arbetsplats präglas av att vi månar om varandras trivsel och i ett team av kompetenta medarbetare får du många möjligheter till dagligt lärande i arbetet.

Arbetsuppgifter

Är du specialist i öron-näsa-hals-sjukdomar och vill fortsätta utvecklas i din roll? Nu erbjuder vi dig möjligheten att komma till oss i Ystad för att fortsätta din resa inom vår verksamhet! Vi söker just nu dig som är överläkare alternativt specialistläkare som vill bli en del av vårt engagerade team.

Du kommer att arbeta med vanligt förekommande uppgifter för en överläkare/specialistläkare på en ÖNH-mottagning inkluderat kirurgisk verksamhet i såväl slutenvård som dagkirurgi. Någon regelrätt jourtjänstgöring utanför kontorstid förekommer inte, men i tjänsten ingår beredskap A kväll/natt för våra nyopererade patienter. Vi erbjuder regelbunden fortbildning och möjlighet att delta på nationella och internationella kongresser.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är engagerad, lyhörd och trygg i din yrkesroll. Vi lägger stor vikt vid samarbetsförmåga och viljan att driva verksamheten framåt i en positiv anda. För att lyckas i denna roll bör du ha god förmåga att arbeta självständigt och ha ett mycket gott bemötande gentemot våra patienter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vad gäller den formella kompetensen så är du legitimerad läkare med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Vidare krävs att du har specialistkompetens inom öron-näsa-hals. Språkkunskaper i svenska lägst motsvarande nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i Svenska 3 alternativt godkänt betyg i Svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att lära känna dig!

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.