Gå till sidans innehåll

Region Skåne

Vill du sommarjobba hos oss?

Region Skåne är beroende av dig som vill jobba under sommaren. Är du en av dem?

Två kvinnor i vårdkläder tittar in i kameran. På deras namnskyltar står det fysioterapeut och arbetsterapeut.

I Region Skåne får du trygghet, utvecklingsmöjligheter och många karriärvägar. Du får också bidra till att göra skillnad för andra människor i livets alla skeden.

Ansökan

Ansökan för sommaren 2024 är stängd. Du hittar alltid lediga tjänster på vår sida för lediga jobb.

Lediga jobb

Sjuksköterska och barnmorska

Som sjuksköterska och barnmorska i Region Skåne kan du arbeta och utvecklas i många spännande och viktiga verksamheter. Det finns stora möjligheter till tillsvidareanställning. Vi välkomnar dig som är legitimerad sjuksköterska och dig som är legitimerad barnmorska. Även du som får din legitimation till sommaren 2024 är välkommen att söka.

Fysioterapeut och arbetsterapeut

Patientens bästa är alltid i fokus. Vi söker dig som är legitimerad inom respektive yrke och vill göra skillnad hos oss. Även du som får din legitimation till sommaren 2024 är välkommen att söka.

Biomedicinsk analytiker

Som biomedicinsk analytiker i Region Skåne får du ett omväxlande och spännande arbete. Vi välkomnar både dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker och dig som studerar biomedicinska analytikerprogrammet och avslutat minst termin 4 på din utbildning. Även du som får din legitimation till sommaren 2024 är välkommen att söka.

Medicinsk sekreterare

Som medicinsk sekreterare i Region Skåne har du en viktig roll. Vi välkomnar dig som är färdigutbildad och dig som avslutar din utbildning till sommaren 2024, samt dig som studerar till medicinsk sekreterare och som avslutat minst termin två på din utbildning.

Läkarstudent som administratör

Läkarstuderande som avslutat minst termin sex kan förstärka hälso- och sjukvårdsadministrationen och jobba som administratör hos oss.

Undersköterska

Som undersköterska i Region Skåne kan du arbeta och utvecklas i många viktiga verksamheter.

Den 1 juli 2023 blev undersköterska en skyddad yrkestitel. Det innebär att du kommer att behöva ett bevis från Socialstyrelsen eller ett intyg som visar att du var tillsvidareanställd som undersköterska den 1 juli 2023 för att få använda titeln undersköterska inom vård och omsorg. Om du inte kan uppvisa bevis eller intyg innebär det att titeln i ditt anställningsavtal kommer att vara omvårdnadsassistent och inte undersköterska.

Läs mer om skyddad yrkestitel för undersköterskor (legitimation.socialstyrelsen.se)

Vi söker dig som har godkänd undersköterskeutbildning eller:

  • Är sjuksköterskestuderande och har avslutat minst termin fyra.
  • Är läkarstuderande och har avslutat minst termin sex vid ett svenskt lärosäte.

Undersköterska, psykiatri

Som undersköterska, psykiatri, i Region Skåne kan du arbeta och utvecklas i många viktiga verksamheter. Från 1 november 2023 arbetar vi med att ställa om till titeln undersköterska och vi kommer över tid fasa ut titeln skötare. Det innebär att du kommer att behöva ett bevis från Socialstyrelsen eller ett intyg som visar att du var tillsvidareanställd som undersköterska den 1 juli 2023. Om du inte kan uppvisa bevis eller intyg innebär det att titeln i ditt anställningsavtal kommer att vara omvårdnadsassistent psykiatri. 

Läs mer om skyddad yrkestitel för undersköterskor (legitimation.socialstyrelsen.se)

Vi söker dig som har godkänd undersköterskeutbildning eller:

  • Är sjuksköterskestuderande och har avslutat minst termin fyra.
  • Är läkarstuderande och har avslutat minst termin sex vid ett svenskt lärosäte.

Senast uppdaterad: 1 februari 2024

Fick du hjälp av informationen på denna sida?