Gå till sidans innehåll

Region Skåne

Regionfastigheter

Pål Svensson, fastighetsdirektör, hälsar dig välkommen till Regionfastigheter.

Pål Svensson, fastighetsdirektör i en soffa.

– Jag är glad att du valt att börja arbeta hos oss. Här är engagemang, utvecklingsmöjligheter och hållbarhet viktiga delar som tillsammans med våra värderingar skapar Regionfastigheters helhet. 

Tillsammans skapar vi möjlighet till utveckling, både för dig som medarbetare och för vårt uppdrag – att tillhandahålla ändamålsenliga och driftsäkra lokaler för alla Region Skånes verksamheter.

Vi ses på introduktionsdagen som du får en inbjudan till när du är på plats hos oss. Till dess hälsar jag dig återigen varmt välkommen!

Pål Svensson, fastighetsdirektör.

Så går din introduktion till

Som nyanställd ska du genomföra flera grundläggande utbildningar. Du får även delta på en introduktionsdag tillsammans med andra nya kollegor.

Förutom regiongemensamma utbildningar har Regionfastigheter en specifik läroplan med utbildningar för dig som arbetar i vår förvaltning. Mer information om läroplanen får du av din chef. Du får också en checklista med övrig information som du behöver den första tiden. När du är på plats finns också en fadder till dig som extra vägledning.

Heldag för dig och andra nya kollegor

Som ny medarbetare är du också inbjuden till en introduktionsdag tillsammans med andra nya kollegor i förvaltningen. Detta är en heldag där du får möjlighet att se Regionfastigheter ur ett helhetsperspektiv, träffa ledningen och få information som är bra att känna till för dig som är ny i vår organisation.

Introduktionsdagen avslutas med en interaktiv workshop om Region Skånes värderingar: välkomnande, drivande, omtanke och respekt.

Varmt välkommen till Regionfastigheter. Vi ses snart!

Senast uppdaterad: 7 maj 2024

Fick du hjälp av informationen på denna sida?