Gå till sidans innehåll

Region Skåne

Vårt sätt att vara

För oss på Regionfastigheter är det viktigt att arbeta aktivt med Region Skånes värderingar; välkomnande, drivande, omtanke och respekt. Tre medarbetare berättar om deras upplevelse av att bidra till och vara en del av ett betydelsefullt uppdrag.

Vi som arbetar i Regionfastigheter har samma gemensamma värderingar som hela Region Skåne. Vi är välkomnande och drivande med omtanke och respekt för varandra och vår omgivning.

Att arbeta aktivt med våra värderingar är viktigt för oss. Vi vill att alla ska gå hem från jobbet med en bra känsla. Varje dag.

Upplevelser från kollegor

Här är citat från tre av dina blivande kollegor om deras upplevelse efter att ha jobbat några månader inom Regionfastigheter.

En del i något större

"Min arbetsplats ligger nära förlossningsavdelningen. En dag när jag traskade för att hämta lunch mötte jag en blivande mamma och pappa på väg in. Mannen visade sådan omsorg, klappade och höll om kvinnan längs gatan. Det var en bra känsla att lämna jobbet på kvällen och tänka på att en ny liten människa var född eller snart skulle födas i byggnaden intill. När jag vände mig om såg jag min arbetsplats som en ödmjuk pusselbit i allt det storslagna som sker inom sjukhusområdet." 

– Medarbetare inom verksamhetsområde Kund.

Arbetet känns betydelsefullt

”En bra dag på jobbet är att få vara med på en workshop med olika verksamhetsrepresentanter som behöver nya lokaler. Att höra dem berätta om hur deras verksamheter fungerar och hur de olika verksamheterna är beroende av varandra gjorde att jag lärde mig otroligt mycket, sådant som inte går att läsa sig till. Sen att få vara med och försöka förverkliga vad de behöver till planer och så småningom byggnader känns betydelsefullt.” 

– Medarbetare inom verksamhetsområdet Fastighetsutveckling.

Att bli sedd av kollegor

”Jag blev haffad av en kollega i köket en dag. Hon ville bara säga att hon tyckte att jag gjorde ett superbra jobb. Att det verkligen hänt saker sedan jag började. Hon hade tänkt säga det tidigare men så hade det inte blivit av, men nu när vi stötte på varandra så blev det sagt.”

– Medarbetare i byggprojektet av nya sjukhusområdet i Malmö.

Senast uppdaterad: 7 maj 2024

Fick du hjälp av informationen på denna sida?