Sista ansökningsdatum 2019-12-02 Sök jobbet

Barnmorska till BB-avdelningen på Helsingborgs lasarett

Gör skillnad. Varje dag.

På vår avdelning vårdas normalförlösta kvinnor samt kvinnor där komplikationer tillstöter under graviditeten och/eller under förlossningen och som då kan behöva större insatser och längre vistelse på sjukhuset. Då vi har in- och utskrivningar varje dag skiftar arbetstempot, vilket gör arbetet spännande och flexibelt. Vi som arbetar här är barnmorskor, undersköterskor, sjuksköterskor, medicinska sekreterare och läkare med många års erfarenhet och kompetens. Sjukgymnast finns att tillgå måndag till fredag och vid behov kan vi koppla in kurator. Vi arbetar med familjen i fokus och det är utifrån deras behov som vårdtiden avgörs.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en barnmorska till vårt erfarna och kompetenta team. I rollen som barnmorska vårdar du nyförlösta kvinnor och deras barn. Du tar även hand om de kvinnor som har komplikationer under graviditeten och/eller förlossningen och har behov av mer omfattande sjukhusvårdande insatser. Det ingår även att ge råd, stöd och information till våra nyblivna föräldrar. Möjlighet till rotation mot förlossningen finns.

Kvalifikationer

Vi välkomnar dig som:

- Är legitimerad barnmorska med behörighet att verka inom svensk sjukvård.
- Har språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala. Det kan också innebära godkänt betyg i svenska 3 alternativt godkänt betyg i svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp.

Det är en fördel om du har:

- Erfarenhet av att arbeta inom inom förlossning/BB.
- Erfarenhet av att arbeta i journalsystemet Obstetrix.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och vi letar efter dig som vill vara med att utveckla vår verksamhet! Därutöver trivs du med att arbeta självständigt och har ett flexibelt förhållningssätt.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan!

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Sök jobbet