Regionservice

Regionservice viktigaste uppdrag är att ge den skånska hälso- och sjukvården de bästa förutsättningarna för att våra patienter ska få en god och säker vård.

Regionservice är Region Skånes serviceförvaltning med ansvar för serviceområden som måltider, lokalvård, inrednings- och textiltjänster samt administrativa tjänster inom ekonomi- och HR. Vi utför också transporter, både patienttransporter inom våra sjukhusområden och transporter av olika sorters gods och material över hela Skåne.

Vi är 2 000 engagerade, kompetenta och stolta kollegor vars verksamheter tillsammans omsätter cirka två miljarder kronor årligen.

Vi gör skillnad varje dag

Regionservice arbetar för att frigöra mer tid för vården genom att utveckla vårdnära servicetjänster med fokus på kvalitet och leveranssäkerhet.

En viktig del i detta är också utvecklingen av anpassat IT-stöd för att underlätta arbetet för såväl servicepersonal som vårdpersonal.

Siktet är inställt på att nå ett ömsesidigt partnerskap med vården för att nå vårt gemensamma mål – att göra skillnad varje dag.

Förvaltningen leds av servicedirektör Petra Larsson.

Kontakt

Fick du hjälp av informationen på sidan?

Tack för att du hjälper oss att förbättra webbplatsen!

Berätta gärna vilken information som är fel eller saknas genom att skicka en synpunkt till webbredaktionen.

Observera att webbredaktionen inte kan svara på frågor som du ställer här.

Tack för din hjälp att förbättra webbplatsen, dina synpunkter har skickats till webbredaktionen.