Om webbplatsen

På Skane.se vill vi göra det enkelt för dig som medborgare att hitta och förstå vad Region Skåne har att erbjuda dig och vilka satsningar vi gör för att utveckla Skåne till en attraktiv plats att bo, leva och verka i. 

Vi vill också hjälpa dig att hitta rätt i vår omfattande verksamhet och att snabbt ge dig vägledning till våra andra webbplatser med specifika tjänster och utbud, som vår söktjänst för att hitta kontaktuppgifter till vården, Skanetrafiken.se för dig som reser med kollektivtrafiken i Skåne, eller 1177.se för dig som söker information om sjukdomar och symptom.

Olika målgrupper

Vi vägleder dig som är leverantör, arbetar med att utveckla Skåne, är intresserad av att söka jobb hos oss eller är vårdgivare genom särskilda målgruppsingångar så att du snabbt hittar rätt information.

Med vår sökfunktion kan du söka bland dokument, webbsidor eller nyheter.

Tillgänglighet och språk

Tillgänglighet är en viktig princip för oss. Vi följer webbriktlinjer för offentlig sektor och arbetar löpande med förbättringar tillsammans med experter på tillgänglighet. På Skane.se kan du anpassa webbplatsen och få texten uppläst via funktionen Talande webb.

Webbplatsen är utvecklad i responsiv design för att du ska kunna få en bra upplevelse oavsett om du besöker oss med dator, surfplatta eller mobil.

På webbplatsen finns information på svenska samt lättläst svenska och teckenspråk. Du kan också välja att se en version av sajten med information på engelska.

Synpunkter

På varje sida finns en länk till formuläret Fick du hjälp av informationen på sidan. Använd det om du har synpunkter på den specifika sidans information.

Fick du hjälp av informationen på sidan?

Tack för att du hjälper oss att förbättra webbplatsen!

Berätta gärna vilken information som är fel eller saknas genom att skicka en synpunkt till webbredaktionen.

Tänk på att webbredaktionen inte kan svara på eventuella frågor som du ställer här.

Tack för din hjälp att förbättra webbplatsen, dina synpunkter har skickats till webbredaktionen.