Regionservice

Regionservice skapar fastighets- och servicelösningar för den skånska hälso- och sjukvården.

Vi arbetar i en komplex miljö, där vikten av rätt flöden, fungerande logistik och optimal byggplanering påverkar hur väl vården lyckas med sitt uppdrag – att ge patienter god och säker vård.

Vi gör skillnad varje dag

Regionservice har en årlig omslutning på nästan 4 miljarder kronor och består av cirka 1800 medarbetare. Vi befinner oss i en spännande utvecklingsfas och lägger stor kraft på att utveckla verksamheten och tjänsteleveranserna. Siktet är inställt på att nå ett ömsesidigt partnerskap med vården för att nå vårt gemensamma mål – att göra skillnad varje dag.

Vår organisation

Regionservice levererar varje dag tjänster inom en mängd olika serviceområden, såsom måltider, lokalvård,  tvätt- och textiltjänster, administrativa tjänster inom ekonomi och HR och fastighetstekniska tjänster. Vi utför också transporter, både patienttransporter inom våra sjukhusområden och transporter av en mängd olika sorters gods och material över hela Skåne.

Regionservice levererar fastighetstjänster och lokaler med hög komplexitet som ska möta sjukvårdens högt ställda krav och förväntningar. Varje år planeras och genomförs cirka 600 byggprojekt – allt från stora projekt i miljardklassen till många mindre ombyggnader och renoveringar.

De stora miljardprojekten på sjukhusområdena i Helsingborg, Malmö och Lund tillhör de största byggprojekten i Sverige.

Förvaltningen leds av servicedirektör Helena Skjeld.

Visa kontaktuppgifter

Kontakt

  • Kundcenter
  • Telefon 040-623 90 00
Visa fler kontaktuppgifter

Kontakt

Tack för att du kontaktar oss, vi har tagit emot dina synpunkter