Uppföljande undersökningar

Informationen på denna sida är enbart för dig som fått en inbjudan till uppföljande undersökning i BIG3.

Nu startar vi uppföljande undersökningar för dig som varit på en första undersökning för cirka fem år sedan. Observera att fullständig information endast finns i ditt hemskickade material och att enbart inbjudna personer kan delta i studien.

När du fått en förfrågan om att delta i de uppföljande undersökningarna kan du fylla i dina kontaktuppgifter här:

Inloggningskoden hittar du i ditt brev. En tid efter att du fyllt i dina kontaktuppgifter kommer du att bli kontaktad av oss för att boka en tid för undersökning. Vänligen notera att om det är många som anmäler sig samtidigt, kan det dröja innan vi kontaktar dig.

För dig som har fått tid till uppföljande undersökning

En viktig del av BIG3-studien är de enkäter som du som deltagare fyller i. Om du har fått en kallelse till att genomgå undersökningar inom BIG3 ombeds du fylla i en ny enkät innan du kommer till undersökningen. Vänligen läs informationen i kallelsen innan du börjar besvara enkäten. Inloggningskoden står på din kallelse.

Enkäten beräknas ta cirka 20 minuter att fylla i. Frågorna rör bland annat hälsa och livsstil. Du kan när som helst lämna enkäten och när du loggar in igen kommer den att starta på den plats där du lämnade.

Så här går undersökningen till

Fick du hjälp av informationen på sidan?

Vad är problemet med sidan?

Tack för ditt meddelande!