Covidvaccineringen skalas upp ytterligare

Primärvården skalar upp arbetet med att vaccinera boende och personal vid särskilda boenden runt om i Skåne. Under nästa vecka levereras ytterligare knappt 6 000 doser till Region Skåne.

Det innebär att ungefär 6 000 personer kommer att erbjudas en första vaccindos mot covid-19. Det handlar om boende och personal på särskilda boenden runt om i Skåne.

– Arbetet flyter på fantastiskt bra inom primärvården och inför nästa vecka har efterfrågan på vaccindoser varit större än vad vi har fått levererat till Skåne, säger Maria Landgren, läkemedelschef och vaccinsamordnare i Region Skåne.

På 1177.se kan man läsa mer om hur och när olika grupper erbjuds vaccinet. Det går i nuläget inte att boka tid för vaccination.

Fick du hjälp av informationen på den här sidan?

Här kan du lämna synpunkter på sidans information. Vi läser alla synpunkter, men vi har tyvärr inte möjlighet att svara dig personligen. Tack för att du hjälper oss att förbättra webbplatsen.

Vad är problemet med sidan?

Tack för ditt meddelande!


När du skickar in formuläret kommer vi att behandla dina personuppgifter för att utföra den uppgift som formuläret avser.
Tänk på att det du skickar in kan bli en allmän handling.
Läs om hur Region Skåne hanterar personuppgifter