Sista ansökningsdatum 2020-08-16 Sök jobbet

Sjukhusfysiker, vikariat, till enhet nuklearmedicinsk fysik i Lund

Gör skillnad. Varje dag.

Verksamhetsområde (VO) hematologi, onkologi och strålningsfysik är regionverksamhet för Södra sjukvårdsregionen. Med drygt 850 medarbetare är vi ett av de största verksamhetsområdena inom Skånes universitetssjukhus (Sus). Vi strävar efter att bedriva förstklassig cancervård med stark koppling till forskning och utveckling i samarbete med Lunds universitet och Malmö universitet. Enheten för nuklearmedicinsk fysik fokuserar på produktion och klinisk användning av radioaktiva läkemedel för diagnostik och terapi. Vi introducerar moderna metoder och behandlingar för att förbättra patienternas chanser att överleva sin sjukdom med god livskvalitet. Vi strävar efter att använda kompetens på rätt sätt och erbjuder som ett led i detta många möjligheter till nya utmaningar, kompetensutveckling och utbildning för våra medarbetare.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en sjukhusfysiker för ett års vikariat till vår verksamhet i Lund!

Du kommer att ingå i ett arbetslag som består av flera nuklearmedicinska sjukhusfysiker på Sus, i Helsingborg och i Kristianstad. Tjänsten har placering vid enhet nuklearmedicinsk fysik på Skånes universitetssjukhus (Sus) i Lund.

I dina arbetsuppgifter ingår att delta i den dagliga verksamheten med patientnära arbete så som:
• Optimering av undersökningar.
• Kvalitetsarbete.
• Driftsättning av ny utrustning.
• Patient- och personalstrålskydd och undervisning.

Vi söker dig som vill arbeta både praktiskt och administrativt. Det är en förutsättning att du har vilja att arbeta förebyggande i den löpande verksamheten och ge råd genom uppsökande verksamhet och regelbunden kommunikation och personalutbildning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjukhusfysiker med behörighet att verka inom svensk sjukvård eller har motsvarande kompetens. Har du språkkunskaper i svenska motsvarande lägst C1 enligt Europarådets nivåskala? Vi ser även att du har goda kunskaper i engelska språket i såväl tal som skrift. Har du klinisk erfarenhet inom nuklearmedicinsk fysik ser vi det som fördelaktigt.

Du ska tycka om att ta eget ansvar, vara serviceinriktad, drivande samt kreativ och gärna komma med egna idéer samt att arbeta med utveckling av verksamheten med tydligt patientfokus. Vi värdesätter god samarbetsförmåga och social kompetens, god prioriteringsförmåga, öppen kommunikation och ett förtroendeskapande arbetssätt. Därtill har du vana av att arbeta självständigt och i grupp. Vi ser det som en självklarhet att bidra till ett gott arbetsklimat, och ser gärna att du delar denna värdering med oss. Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

I denna rekrytering tillämpas löpande urval. Välkommen med din ansökan redan idag

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör.

Skånes universitetssjukhus (Sus) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Sus är ett kunskapsnav för hälso- och sjukvård i livets alla skeden på regional, nationell och internationell nivå. Våra 12 000 medarbetare är med och driver utvecklingen inom universitetssjukhusets tre uppdragsområden: vård, forskning och utbildning. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som utvecklar hälso- och sjukvården tillsammans med patienter och deras närstående. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Sök jobbet