Ansökningsdatum för denna tjänst har gått ut

Logoped, vikariat, på logopedmottagningen i Ystad

Gör skillnad. Varje dag.

Verksamhetsområde Öron-näsa-hals (ÖNH) riktar sig mot patienter som är i behov av specialistvård för diagnostik, behandling och rehabilitering på grund av sjukdom eller funktionsnedsättning inom öron-, näs- och halsområdet. Mottagningen, inklusive en dagkirurgisk enhet, finns i trevliga och funktionella lokaler. Vår arbetsplats präglas av att vi månar om varandras trivsel och i ett team av kompetenta medarbetare får du många möjligheter till dagligt lärande i arbetet. För närvarande arbetar sju logopeder på mottagningen.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en logoped för vikariat under minst ett år till logopedmottagningen i Ystad. Mottagningen är en del av Öron-näsa-halsmottagningen och vi träffar patienter inom samtliga logopediska områden. Vi har uppdrag mot såväl öppen- som slutenvård.

Tjänsten innefattar framför allt arbete med vuxna med förvärvade sväljnings- och kommunikationssvårigheter. Inom omhändertagandet av patienter med dysfagi ingår även utredning med FUS. En del av tjänsten kommer att vara förlagd inom slutenvården med akuta bedömningar av sväljning och tal/språk. Även arbete med röststörningar hos barn och vuxna kan bli aktuellt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har godkänd magisterexamen som logoped. Goda språkkunskaper i svenska krävs för tjänsten. Tidigare erfarenhet av arbete inom dysfagi och afasi/dysartri är mycket meriterande.

Som person ser vi gärna att du har god samarbetsförmåga och flexibilitet. Arbetet är dock i stor utsträckning individuellt och du bör kunna ta eget ansvar och ha god initiativförmåga. I samband med anställning kommer du att erbjuds en introduktion och bredvidgång.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Skånevård Kryh bedriver akutsjukvård, planerad sjukvård, närsjukvård och primärvård på 21 vårdcentraler, barnmorskemottagningar och barnavårdscentraler.

Större delen av den akuta sjukvården bedrivs på Centralsjukhuset Kristianstad (CSK) och på Lasarettet i Ystad. Förlossningsverksamhet och vård av för tidigt födda finns i Kristianstad och i Ystad. Hässleholm har ett närsjukhus och ett ortopedisk centrum som är landets största på höft- och knäprotesoperationer.

Förvaltningen har tre uppdrag som omfattar hela Skåne; Palliativ vård och Avancerad Sjukvård i hemmet (ASiH), Ungdomsmottagningar och Dietistverksamhet inom primärvård.

På http:// www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.