Sista ansökningsdatum 2020-09-12 Sök jobbet

ST-läkare till VO medicin till Skånes sjukhus nordost

Gör skillnad. Varje dag.

Är du intresserad av att göra din ST inom verksamhetsområde medicin? Nu har du möjlighet till specialiseringstjänstgöring med mål att bli specialist i både njurmedicin och invärtesmedicin.

Vi bedriver den njurmedicinska vården i Kristianstad och Hässleholm på dialysavdelning, njurmottagning samt vårdavdelning. Inom njurmedicin handlägger vi såväl patienter med akut njursvikt som uppföljning av patienter med kronisk njursjukdom och njurtransplanterade patienter.

Njursektionen ingår i medicinkliniken i Kristianstad som är en fullvärdig medicinklinik med alla specialiteter representerade och har ett gott samarbete mellan sektioner och kollegor. Som ST-läkare ingår du i medicinklinikens joursystem. Vi har idag sex specialister och två ST-läkare anställda på sektionen.

Arbetsuppgifter

Nu välkomnar vi en ST-läkare inom njurmedicin och invärtesmedicin med huvudplacering i Kristianstad. Då vi har verksamhet i både Kristianstad och Hässleholm, kan tjänstgöring ske på båda orter.

I arbetsuppgifterna som ST-läkare hos oss ingår att utreda, diagnostisera och behandla olika sjukdomstillstånd under pågående utbildning till specialistläkare. Vi kommer att erbjuda fortbildning enligt måldokumentet för ST-läkare och i övrigt utbildningar som kan vara bra för din kunskapsutveckling.

Utbildningen sker enligt målbeskrivning för ST med individuell handledare och utformning av utbildningen. Hos oss får du goda utvecklingsmöjligheter med mål att bli specialist i både njurmedicin och invärtesmedicin.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad läkare med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Vi ser gärna att du har intresse för invärtesmedicin och njurmedicin.

Vi välkomnar dig som vill bidra med din energi och nyfikenhet till vår verksamhet. Du ser värdet av ett gott samarbete och bidrar själv till detta genom att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter. Med ditt engagemang och positiva inställning bidrar du till ett gott arbetsklimat där vi alla hjälps åt och samarbetar för att nå bästa vårdkvalitet för våra patienter.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval, välkommen med din ansökan redan idag!

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Förvaltning Skånes sjukhus nordost är en av Region Skånes fem hälso- och sjukvårdsförvaltningar och omfattar Centralsjukhuset Kristianstad (CSK) och Hässleholms sjukhus. Våra 2 600 medarbetare driver och utvecklar hälso-och sjukvården i livets alla skeden tillsammans med våra patienter och deras närstående. CSK är ett akutsjukhus med verksamhet dygnet runt och vi erbjuder specialiserad vård inom många olika specialiteter. På Hässleholms sjukhus bedriver vi ortopedi, närsjukvård med rehabilitering. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Sök jobbet