Sista ansökningsdatum 2019-02-22 Sök jobbet

Biomedicinsk analytiker eller Biomedicinare till Klinisk kemi i Trelleborg

Gör skillnad. Varje dag.

På Klinisk kemi i Trelleborg utförs kliniskt kemiskt laboratoriearbete, provtagning, remisshantering och blodgruppsserologiskt arbete. Verksamheten bedrivs mellan 7-22 alla dagar. På jourtid tjänstgör en biomedicinsk analytiker.

- På ett akutlab är ingen dag den andra lik och det är en del av charmen med att jobba här. Detta är ett litet labb så vi roterar mellan våra olika arbetsplatser dagligen säger Emelie, Biomedicinsk analytiker.

Arbetsuppgifter

Vi välkomnar nu två nya biomedicinska analytiker till vår nytänkande enhet som präglas av kollegor med bred kunskap.

Vi erbjuder väldigt varierande arbetsuppgifter då vi roterar på alla arbetsplatser. Du kommer att jobba med provtagning, remisshantering, analyser med automatiserade analysinstrument för allmänkemi, immunologi, koagulation och hematologi. Du kommer även göra bedömningar och tekniskt godkänna analysresultat samt felsöka vid tekniska problem. Vi utför även blodgruppsserologiskt arbete för blodcentralen.

Kvalifikationer

Vi söker nu två medarbetare som vill vara en del av vår verksamhet.

Du som sökande är legitimerad Biomedicinsk analytiker med behörighet att verka i Sverige, alternativt utbildad som biomedicinare eller molekylärbiolog eller har en annan likvärdig utbildning. Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i svenska 3 alternativt godkänt betyg i svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 högskolepoäng. Tidigare erfarenhet av arbete inom klinisk kemi och transfusionsmedicin samt provtagningsvana är meriterande. Vi ser gärna att du har god datorvana.

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta inom en spännande och utvecklande enhet. Har du ett noggrant och välstrukturerat arbetssätt med god förmåga att samarbeta och kommunicera med kollegor med en positiv attityd? Har du dessutom hög servicekänsla med ett gott bemötande och förståelse för våra patienter. Då är du den vi söker!

För att du skall trivas hos oss ska du tycka om en varierad vardag samt att kunna arbeta självständigt och ta egna initiativ, då det förekommer ensamarbete under jourtid. Om du har tidigare erfarenhet av att handleda andra i arbetet ser vi det som meriterande, likaså om du har ett engagemang för förbättringar, då vi ser att det skapar en levande arbetsplats.

Är du nyfiken, strukturerad och sugen på nya utmaningar? Tveka inte att skicka in din ansökan redan i dag! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan!

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.

Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör.

Medicinsk service ger stöd och service till den skånska hälso- och sjukvården. Våra tjänster omfattar alltifrån laboratoriemedicin och medicinsk teknik till uppdrag inom prehospital sjukvård och forskning. I Medicinsk service ingår division Labmedicin samt division MT och Prehospital sjukvård. Vi är ca 2100 medarbetare i förvaltningen. Division Labmedicin har klinisk verksamhet inom områdena arbets- och miljömedicin, biobank, genetik, immunologi och transfusionsmedicin, kemi, mikrobiologi och patologi. Vi bedriver forskning och utveckling inom våra områden och har ansvar för verksamhet på uppdrag av Södra sjukvårdsregionen. Vi är ca 1350 medarbetare i divisionen.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Sök jobbet