Ansökningsdatum för denna tjänst har gått ut

Sjuksköterskor till Ortopedisk avdelning i Malmö

Gör skillnad. Varje dag.

Ortopeden 2 i Malmö är en slutenvårdsavdelning med inriktning på trauma. Vi arbetar i team med undersköterska, sjuksköterska, läkare, arbetsterapeut, fysioterapeut och medicinsk sekreterare. Ortopeden är en stor arbetsplats och en stolt sådan.

Arbetsuppgifter

Nu söker vi sjuksköterskor till ortopeden 2!

Suzanne Hvalgren är enhetschef på ortopeden 2 och ser fram emot nya kollegor!

- Jag söker sjuksköterskor som vill vara med i vårt team och som har patienten i fokus. Att lotsa patienten genom sin vistelse på avdelning med kvalité och säker vård är vårt mål. Vi har precis startat upp med att ha omvårdnadsledare på avdelning och ser fram emot denna höjning av tillgång till erfarenhet och kompetens nära patient och medarbetare berättar Suzanne.

På avdelningen erbjuder vi en utbildning som heter KÄK (Kunskap Är Kul), en utbildning för all personal. Innehållet på utbildningen bestämmer vi utifrån behov och önskemål. Vi föreläser för varandra (sjuksköterskor, undersköterskor, läkare) eller bjuder in föreläsare. Vi har även möten med tema kvalité/säkerhet där det finns utrymme för mjukvaran exempelvis hur vi upplever att vi har det på jobbet och flera ämnen med mål att utföra säker vård.

Vi har en positiv stämning på avdelningen som speglas i vårt bemötande med patienter, anhöriga och medarbetare. Mina mål är att vi ska hitta bra arbetssätt med Region Skånes och Skånes universitetssjukvårds värdegrund som bas. Med det menar jag att våra värderingar ska styra oss när vi tar hand om patienterna och hur vi bemöter våra kollegor. Vår värdegrund är drivande, välkomnande, omtanke och respekt.

- Vi gillar att hitta på saker tillsammans såsom AW, delta i toughest, blodomloppet, brännbollsturnering med mera. Vi firar våra framgångar och har mys inför de stora helgerna som jul, påsk och midsommar, avslutar Suzanne.

Du kommer att arbeta med vanligt förekommande arbetsuppgifter som sjuksköterska med kvalité och kunskap i medicinsk och ortopedisk omvårdnad. Vidare arbetar du med pre- och postoperativa arbetsuppgifter med traumapatienter som till exempel höftfrakturer, radiusfrakturer och axeltrauma. Vi vårdar den vuxna och den äldre patienten.

Vill du vara med och vara en del i vårt team? Välkommen med din ansökan.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i Svenska 3 alternativt godkänt betyg i Svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan.

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör.

Skånes universitetssjukhus (SUS) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. SUS är ett kunskapsnav för hälso- och sjukvård i livets alla skeden på regional, nationell och internationell nivå. Våra 12 000 medarbetare är med och driver utvecklingen inom universitetssjukhusets tre uppdragsområden: vård, forskning och utbildning. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som utvecklar hälso-och sjukvården tillsammans med patienter och deras närstående.
Välkommen till Skånes universitetssjukhus!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.