Sista ansökningsdatum 2020-01-19 Sök jobbet

Sjuksköterskor till kirurgiavdelning akut i Malmö

Gör skillnad. Varje dag.

Kirurgiavdelning akut är en avdelning med korta vårdtider där det finns ett flöde av patienter dygnet runt. Vi arbetar i team med undersköterska, sjuksköterska och läkare där samarbete är oerhört viktigt. Ett nära samarbete finns även med kurator, arbetsterapeut, dietist och fysioterapeut.

Vår avdelning har sex övervakningsplatser vilket innebär att vi kan erbjuda patienter en högre vårdnivå.

På avdelningen har vi önskeschema vilket möjliggör utrymme för kompetens- och verksamhetsutveckling.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu nya kollegor till vår avdelning!

I rollen som sjuksköterska hos oss kommer du att arbeta med vanligt förekommande sjuksköterskeuppgifter där pre- och postoperativ kirurgisk omvårdnad, provtagning samt hantering av medicinskteknisk apparatur ingår.

Vi välkomnar sökande både till både dag- och nattjänstgöring. Många sjuksköterskor på kirurgiavdelning akut arbetar minst 20 % natt.

Region Skåne satsar på ökad kompetensutveckling för sjuksköterskor. För nyexaminerade sjuksköterskor finns ett kliniskt basår som innehåller föreläsningar, klinisk färdighetsträning och tillgång till en mentor. Slutligen erbjuder vi dig möjlighet att specialist utbilda dig i kirurgisk vård.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i Svenska 3 alternativt godkänt betyg i Svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp. Det är meriterande med övrig högskolekompetens i sjukvårdsrelaterande ämnen. Tidigare erfarenhet av kirurgisk vård eller somatisk slutenvård ses också som en merit.

Vi tror att du är flexibel med god prioriterings- och samarbetsförmåga. Vidare är du stresstålig med ett stort intresse för kirurgisk akutsjukvård. Vi kan erbjuda dig bra stämning och arbetsmiljö, engagerade kollegor och ständig utveckling!

I den här rekryteringen arbetar vi med löpande urval, välkommen med din ansökan redan idag! Vi ser fram emot att lära känna dig!

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.

Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör.

Skånes universitetssjukhus (Sus) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Sus är ett kunskapsnav för hälso- och sjukvård i livets alla skeden på regional, nationell och internationell nivå. Våra 12 000 medarbetare är med och driver utvecklingen inom universitetssjukhusets tre uppdragsområden: vård, forskning och utbildning. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som utvecklar hälso-och sjukvården tillsammans med patienter och deras närstående.

Välkommen till Skånes universitetssjukhus!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Sök jobbet