Ansökningsdatum för denna tjänst har gått ut

Teknikförvaltare bygg till teknisk fastighetsförvaltning i Lund

Gör skillnad. Varje dag.

Regionfastigheter är Region Skånes nya förvaltning med uppdrag att ansvara för ägandet och utvecklingen av Region Skånes ägda och förhyrda fastigheter. Förvaltningen säkerställer att investeringar i Region Skånes vårdbyggnader görs så resurseffektivt och hållbart som möjligt.

Region Skåne genomför just nu de största satsningarna någonsin på sjukhusområdena i Helsingborg, Malmö, Lund. Målet är bättre vård och arbetsmiljö med sjukhus som är väl rustade för att möta framtidens krav. Läs mer om satsningen på http://www.skane.se/framtidenssjukvard. Regionfastigheter ansvarar för den samlade planerings- och byggprocessen från behovsanalys till idrifttagande. Arbetet med behovsanalys och planering sker i nära samverkan med berörd verksamhet där Regionfastigheter har en samordnande och stödjande roll.

I Regionfastigheters uppdrag ingår ansvaret för den tekniska fastighetsförvaltningen inom alla sjukhusområden i Region Skåne som tillsammans har en yta på cirka 1,1 miljon m2. I den tekniska fastighetsförvaltningens uppdrag ingår det att bibehålla eller förbättra fastigheternas värde och funktion samt tillhandahålla ändamålsenliga lokaler för våra hyresgäster. Vi har ett region- och förvaltningsövergripande perspektiv och samverkar både med andra förvaltningar inom Region Skåne och externa aktörer.

Inom Enheten teknisk förvaltning är vi 15 teknikförvaltare. Teknikförvaltaren har det tekniska förvaltningsansvaret för en eller flera fastigheter inom Regionfastigheters fastighetsbestånd. Våra huvudsakliga ansvarsområden är energi, fastighetsdrift samt planering av planerat underhåll, fastighetsägarinvesteringar och energiinvesteringar.

Nu behöver vi förstärka vår organisation med en teknikförvaltare bygg i Lund.

Arbetsuppgifter

Vill du göra skillnad och arbeta med tekniktäta och komplexa sjukhusfastigheter så är det hos oss du ska jobba!

Nu erbjuder vi en tjänst som teknikförvaltare inom bygg med ansvar för teknisk förvaltning av sjukhusområdet i Lund, främst med planering av planerat underhåll och fastighetsägarinvesteringar tillsammans med ekonomisk förvaltning och projektledare.

Du planerar och följer upp projekt- och underhållsplaneringen inom sjukhusområdet, samt är ansvarig för att tillsammans med ekonomisk förvaltning planera för bästa möjliga underhåll och fastighetsägarinvesteringar av våra byggnader. Därtill medverkar du även vid kund- och driftmöten.

I rollen arbetar du strukturerat med dokumentation, verkar för goda samarbeten med dina kollegor samt upprätthåller god kontakt och dialog med hyresgäster, kommun och myndigheter.
Placeringsort för tjänsten är Lund, i tjänsten ingår även en del resor.

Dina arbetstider är förlagda till 08.00-16.30. Vi tillämpar förtroendetid.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en högskole- eller universitetsutbildning med drift- och underhålls inriktning eller inom energioptimering, alternativt likvärdig kompetens genom fortbildning och arbetslivserfarenhet. Vi ser gärna att du har minst fem års arbetslivserfarenhet från en liknande roll och det är en fördel om du tidigare har arbetat inom, fastighets-, bygg- eller industribranschen. God kunskap i planering av underhåll för fastigheter ser vi som nödvändigt för att lyckas. Då resor i tjänsten förekommer krävs ett giltigt B-körkort.

Det är meriterande om du har erfarenhet om projektledning, energioptimering och förvaltning av fastigheter, ABT samt BAS-P och BAS-U. Därtill har du goda kunskaper i svenska såväl i tal som skrift och är en van datoranvändare med goda kunskaper i Microsoft Office programmen och MS projekt.

Vi ser det som värdefullt att du, liksom oss, är en god ambassadör för våra värderingar:
Välkomnande, drivande, omtanke och respekt.

Du som person är trygg, stabil och har självinsikt. Vidare är du självgående och strukturerad, vilket innebär att du planerar arbetet i förväg, organiserar och prioriterar aktiviteter på ett effektivt sätt samt sätter upp och håller deadlines. Andra viktiga egenskaper är att du har lätt för att hitta nya angreppssätt, vara innovativ, tänka utanför boxen, har livserfarenhet samt kommer med idéer och utvecklar traditionella arbetsmetoder. Du har god kommunikationsförmåga och talar välformulerat och engagerat i både stora och små grupper. Vi förutsätter även att du har förmågan att kunna samarbeta bra med andra människor och relatera till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Du arbetar engagerat och med hög servicenivå i dina uppdrag samt har förmågan att prioritera och lösa problem. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi tillämpar löpande urval i denna rekrytering. Välkommen med din ansökan redan idag!

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Regionfastigheter bygger nytt, utvecklar och ansvarar för driften av 1,1 miljoner m2 i egna fastigheter och hyr ytterligare 500 000 m2 runt om i Skåne. Vi har ungefär 200 anställda med bred och stark kompetens inom byggprojektledning, teknik och fastighetsförvaltning.
Vårt arbete bidrar till ständigt bättre förutsättningar för vård, trafik och utveckling i Region Skåne.

Region Skåne står de närmaste åren inför stora fastighetsinvesteringar, framför allt på sjukhusområdena i Helsingborg, Malmö och Lund. Läs mer på www.skane.se/framtidenssjukvard

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.