Sista ansökningsdatum 2019-12-24 Sök jobbet

Sjuksköterska/Handledare till Medicinavdelning 2, KUA i Malmö

Gör skillnad. Varje dag.

Nu söker vi sjuksköterskor med intresse för handledning på Klinisk utbildningsavdelning (KUA)!

I Medicinavdelning 2 ingår en KUA som under 32 veckor av året driver 8 av avdelningens vårdplatser. Här utbildas arbetsterapeuter, läkare, sjukgymnaster och sjuksköterskor. Studenterna arbetar i interprofessionella team och har som uppgift att ta hand om de problem som patienterna har under vårdtiden samt sköta övriga arbetsuppgifter som finns på en avdelning. KUA är en enhet där det gemensamma målet är att lära tillsammans för att arbeta tillsammans.

Målet för KUA är att driva en verksamhet på Skånes universitetssjukhus i samarbete med Malmö Högskola och Lunds Universitet där lärande, forskning och utveckling integreras för att uppnå en patientvård av hög kvalitet och en god utvecklande arbetsmiljö för studenter och medarbetare.

Patienterna kommer främst från akutmottagningen och akutvårdsavdelningen (AVA), men även direkt från hemmet, för vidare utredning och behandling. Patienterna är alla vuxna, men med fokus på den multisjuka äldre patienten. Vi tar hand om alla diagnoser inom den internmedicinska familjen. Som sjuksköterska kommer du att utföra vanligt förekommande sjuksköterskeuppgifter med fokus på omvårdnad, riskbedömning och förebyggande åtgärder.

Medicinen 2:s ledord är: I teamet, För individen, Genom kunskap, Med känsla.

Internmedicinsk slutenvård i Malmö bedrivs inom Verksamhetsområde Akutsjukvård och Internmedicin som en verksamhet gemensamt med SUS Lund. Malmö har fyra vårdavdelningar (avdelning 1, 2, 3 och 4) där verksamhetens tyngdpunkt är internmedicin.

Arbetsuppgifter

Som handledare på KUA arbetar du i ett interprofessionellt handledarteam. Handledningen utgår från det reflektiva handledarskapet som innebär att handledarna utmanar studenternas egna tankar, kunskaper och reflektioner. För ditt pedagogiska stöd och utveckling finns ett lärarpar med en adjunkt från Malmö Högskola och en klinisk lärare anställd på avdelningen. Under terminerna arbetar du i huvudsak på KUA, och övrig tid som sjuksköterska på Medicinavdelning 2.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskaper i svenska lägst motsvarande nivå C1 enligt Europarådets nivåskala. Det kan också innebära godkänt betyg i Svenska 3 alternativt godkänt betyg i Svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp.

Handledarutbildning och tidigare erfarenhet av handledning av studenter är meriterande.

Vi värdesätter att du har ett ödmjukt förhållningssätt gentemot både patienter och kollegor. För ett givande samarbete ser vi även att du är flexibel, har god prioriteringsförmåga och att du kan fatta självständiga beslut.

I den här rekryteringen använder vi oss av löpande urval, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör.

Skånes universitetssjukhus (SUS) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. SUS är ett kunskapsnav för hälso- och sjukvård i livets alla skeden på regional, nationell och internationell nivå. Våra 12 000 medarbetare är med och driver utvecklingen inom universitetssjukhusets tre uppdragsområden: vård, forskning och utbildning. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som utvecklar hälso-och sjukvården tillsammans med patienter och deras närstående.
Välkommen till Skånes universitetssjukhus!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Sök jobbet