Ansökningsdatum för denna tjänst har gått ut

Sjuksköterska, dagtid, till Medicinmottagning dagvård, Lund

Gör skillnad. Varje dag.

På vår medicinmottagning tar vi bland annat emot hjärtsviktspatienter som enligt svf(standardiserade vårdförlopp) behöver specialiserad hjärtsviktsvård. Hit kommer patienter från akutmottagningen, slutenvårdsavdelningarna samt primärvården. På vår dagvård tar vi emot patienter som till exempel behöver enstaka antibiotika-doser, inhalationer, järninfusioner och dylikt. Hit kan patienterna komma dagligen under en period eller på enstaka besök. Vi gör också uppföljningar med patienter som vårdats inneliggande på avdelningarna.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu dig som är utbildad sjuksköterska och det är meriterande om du har hjärtsviktsutbildning eller liknande erfarenhet.

Mottagningen bemannas i nuläget av sjuksköterskor från vår internmedicinska avdelning som har rotationsschema, tillsammans med specialistläkare och underläkare. På plats finns också undersköterska/administratör.

Vår medicinmottagning behöver växa och utvecklas då patientunderlaget är stort så det är positivt om du är intresserad av att vara med i vår utveckling av vården. Vi som jobbar på medicinmottagningen nu ser hur stor skillnad vi gör för våra patienter i deras välmående och personalen möter ofta stor tacksamhet. Vi ser också att patienterna hos oss får vård av medicinskt hög kvalitet och att vi på så sätt kan undvika att de läggs in.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i Svenska 3 alternativt godkänt betyg i Svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp. Det är meriterande om du har erfarenhet inom internmedicin eller hjärtsviktsvård eller adekvat utbildning inom detta.

Vi tror att du är positiv, engagerad och vill utvecklas i din profession. Vi ser också att du är ödmjuk i ditt förhållande till patienter och kollegor.

Vi tillämpar löpande urval i denna rekrytering, så välkommen med din ansökan redan idag!

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör.

Skånes universitetssjukhus (SUS) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. SUS är ett kunskapsnav för hälso- och sjukvård i livets alla skeden på regional, nationell och internationell nivå. Våra 12 000 medarbetare är med och driver utvecklingen inom universitetssjukhusets tre uppdragsområden: vård, forskning och utbildning. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som utvecklar hälso-och sjukvården tillsammans med patienter och deras närstående.
Välkommen till Skånes universitetssjukhus!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.