Sista ansökningsdatum 2019-12-31 Sök jobbet

Specialistläkare i allmänmedicin till Vårdcentralen Laxen i Ängelholm

Gör skillnad. Varje dag.

På vår enhet har vi cirka 10 200 listade patienter. Vi har en bred kompetens genom specialister i allmänmedicin, distriktssköterskor/sjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare, fysioterapeuter, receptionister, arbetsterapeut, kiropraktor, psykolog, kurator och dietist. Vår barnavårdscentral (BVC) drivs av sköterskor och vi har därutöver även blodtrycks-, astma-/KOL- och diabetesmottagning, distriktssköterskemottagning samt äldrevårdsmottagning.

Vi som arbetar här tycker om vårt arbete och våra patienter samt har som mål att patienterna ska vilja komma till oss. Vi arbetar tillsammans i team och tycker det är viktigt att vi mår bra på arbetsplatsen samt att vi har en god sammanhållning.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en specialist i allmänmedicin som är intresserad av ett stimulerande och varierande arbete!

I tjänsten ingår sedvanliga arbetsuppgifter som specialistläkare i allmänmedicin på en vårdcentral, med möjlighet till extra ansvarsområden utifrån dina intressen. Vi satsar på fortbildning och kompetensutveckling och är flexibelt inställda till att du själv ska kunna påverka och forma ditt tjänsteinnehåll.

På enheten pågår ett kontinuerligt arbete med verksamhetsutveckling. Vi vill därför att du ska vara intresserad av kreativt nytänkande och vara en del i utvecklingsarbetet med fokus på att erbjuda våra patienter bästa möjliga vård.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad läkare med specialistkompetens i allmänmedicin och har behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskaper i svenska motsvarande lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i Svenska 3 alternativt godkänt betyg i Svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp.

Vi välkomnar dig som är patientfokuserad och har hög medicinsk kompetens. Vidare har du lätt för att samarbeta, är flexibel och har en god kommunikativ förmåga. Vi uppmuntrar drivna och utvecklingsinriktade medarbetare som tillsammans med oss vill fortsätta utveckla vår arbetsplats och våra rutiner på bästa sätt! Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi tillämpar löpande urval i denna rekrytering. Välkommen med din ansökan redan idag!

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.
På http://www.skane.se/rekryteringsstatus
kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Sök jobbet